Przejdź do forum
intellipoker - bonu...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

intellipoker - bonus 20$

3 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
1,167 Wyświetlenia
neekenVIP
PokerStrategist

Witam
Orientuje się ktoś czy dozwolone jest wypłacenie 20$ z PS na skrilla, a następnie wpłacenie ich ponownie na rooma, ale już z bonusem 20$ z intellipoker? Chce żeby wszystko było legalne, nie chce za pół roku dostać bana.

Drugie pytanko: Jak wiadomo intellipoker oferuje 2x20$ - trzeba każdy po kolei wykorzystać tzn wpłacić 20$ nabić 500VPP i kolejny?

PS znalazłem na ich stronie takie coś: "Jeśli po rozwiązaniu quizu wypłacisz środki z konta, stracisz prawo do wzięcia udziału w tej promocji." - Czyli wychodzi na to że teraz wypłacam 20$, robię quiz i wpłacam ponownie tak?

Odpowiedz
Cytat
2 odpowiedzi

Witaj neekenVIP,

Jako PokerStrategy.com nie jesteśmy w stanie odpowiedzieć na pytanie dotyczące warunków promocji u konkurencji.

Osobiście polecam miks bonusu od depozytu i bonusu Skrill.

- PokerStrategy.com - Skrill: darmowe 10 $

A bonus od pierwszego depozytu możesz otrzymać na roomach z naszej oferty:

- PokerStrategy.com - poker roomy z naszej oferty

Powodzenia przy stołach!

Pozdrawiam,

jeneral86

Odpowiedz
Cytat
emomaniac
Oldschool Grinder

Witam

Napisz dokładnie o jaki bonus chodzi ?

Według mnie robisz tak - wpłacasz $20 i masz promocję FREE20 - "Wpłać na swoje konto pierwsze $20 lub więcej, a dostaniesz darmowe $20".

Potem grasz jakiś czas...kilka dni - wypłacasz $20 i robisz quiz - potem wpłata i wyrabiasz bonus za quiz fixed limit.

Czekasz jakiś czas i robisz drugi quiz - i to samo.

Sam kiedyś skorzystałem z oferty intellipoker i miałem bonusa $20 za quiz mimo, że wcześniej sporo razy wypłacałem (zanim w ogóle dowiedziałem się o tej stronie). Potem zrobiłem jakiś innny quiz (chyba MTT) i do tej pory mam ticketa do PSO league ?

:truestory:

Nie chcę, żebyś coś tam stracił na bonusach (wiadomo, że każdy $ się liczy), ale taką mam koncepcję...(jw)

poczytaj o warunkach promocji (u mnie były termsy to nie czytałem :D ) może są jakieś haczyki typu "wypłata - wpłata"

Odpowiedz
Cytat