Mam taki problem z hotkeysami, że ustawiłem sobie na klawiaturze komendy i przez jakieś 30 min normalnie działało wszystko, a potem zrobiłem przerwę i przestało normalnie funkcjonować . Zauważyłem ze jak klikałem na pulpit to komenda działała, ale po użyciu komendy znowu wszystko sie jakby blokuje. Dodatkowo to wszystko dzieje sie tylko dla klawiatury, bo mam tez komendy ustawione na myszce i tam wszystko normalnie funkcjonuje i sie nie blokuje. Gram na laptopie.
1. Sprawdz czy przypadkiem czy nie wyłączyłeś ich ikoną, która znajduje się na każdym stoliku
2. Sprawdź w przypadku gdy używasz też do tego TN czy bindy nie nachodzą na siebie
3. Sprawdź czy nie przestawiła Ci się klawiatura tzn ctr+ shift
Witam,
Zauważyłem ze jak klikałem na pulpit to komenda działała
Komendy są wykonywane na aktywnych oknach. Więc po kliknięciu na pulpit hotkey nie ma prawa zadziałać.
Czy my w ogóle mówimy o skrótach skonfigurowanych w TableNinja, czy w P*?
Pozdrawiam
o skrótach z P*, table ninja nie mam nawet zainstalowane. Mam włączoną opcje, że jak kursorem wlece na okno to staje sie ono aktywne, wiec jak klikam na pulpit i przesywam kursor na stol to komenda działa, ale nastepna komenda juz nie.
Witam,
ok, teraz już rozumiem. Natomiast ciężko stwierdzić, co jest nie tak. Ta funkcjonalność wciąż jest w wersji testowej beta, w związku z czym mogą występować właśnie różne problemy z działaniem.
Proponuję Ci po pierwsze zgłosić błąd do P*, w okienku konfiguracji hotkeysów podają mail beta@pokerstars.com. Tak dla dobra ogółu
a ponadto może odpiszą z jakimś rozwiązaniem.
W celu rozwiązania problemu, niestety ciężko podrzucić jakieś sprytny sposób. Można próbować reinstalacji itp, ale bez gwarancji.
Ewentualnie może ktoś jeszcze coś tutaj wymyśli...
Pozdrawiam
Okazalo sie ze chodzi tu o holdem managera. Gdy go wylaczam wszystko dziala dobrze, ale nie chce grac caly czas bez huda.... ma ktos pomysl co powinienem zrobic zeby grac z hotkeyami i hudem ? Pewnie cos zmienic w ustawieniach ale nie wiem co...
Podpinam się pod temat bo mam ten sam problem. W momencie jak włączam import w HMie hotkeysy umierają.
Nie wiem jak powiązać te fakty ale kiedyś robiłem backup&restore HMa i działały przez kilka dni, później znów się zjepsuły.
OK, zdaje się że pomaga uruchamianie pokerstars jako admin. Jak na razie testowałem to wszystkie hotkeysy chodziły i sie nie blokowaly.
Witam,
ciekawy jestem, co ma HM do hotkeysów w P*.
HM ma może też jakieś swoje hotkeysy, które się nakładają?
A macie najnowszą wersję HMa, w sumie to aktualizacja rozwiązaniem na ponad połowę problemów...
Pozdrawiam
Mam najnowszą wersję HM1, z tego co wiem nie ma tam zadnych opcji do hotkeysow dlatego tez sie zdziwilem.