Przejdź do forum
Happy Birthday

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Happy Birthday

11 Posty
6 Użytkownicy
0 Reakcje
944 Wyświetlenia
draco09
PokerStrategist

Witam,

Ktoś wie jak działa ta promocja? Ktoś korzystał?

Tak się składa, że mam dzisiaj urodziny a starsy milczą, zero zaproszenia, zero powiadomień, zero czy komunikatów w oprogramowaniu. Fajnie byłoby skorzystać z możliwości otrzymania jakiegoś prezentu :P

Odpowiedz
Cytat
10 odpowiedzi
4funGREGI
Oldschool Grinder

http://www.pokerstars.pl/poker/promotions/birthday/

chyba wszystko wyjaśnili krok po kroku :pcuser:

Odpowiedz
Cytat
draco09 Autor wątku
draco09
PokerStrategist

Napisane przez 4funGREGI

Gdybyś uważnie przeczytał mój post zauważałbyś, że jest tam link do tej strony ;) Zapoznałem się z zasadami. Moje pytanie dotyczyło faktu, czy ktoś w ogóle dostał jakiekolwiek zaproszenie do tej promocji i miał możliwość z niej skorzystać.

Odpowiedz
Cytat
Panmorz
Oldschool Grinder

Ja od Poker Stars na urodziny nigdy nic nie dostałem w przeciwieństwie do innych roomów, gdzie na urodziny dają mi tickety do turniejów lub gotówkę.

Odpowiedz
Cytat
szary79
PokerStrategist

Tak dostałem od P* na urodziny fajny prezent. Także mogę to potwierdzić.

Dali mi możliwość udziału w czterech turniejach dziennie przez 30 dni od moich urodzin. Turniej normalnie dedykowany jest tylko dla depozytorów.

Turniej nazywa się 100k Privilege Freeroll.

Odpowiedz
Cytat
draco09 Autor wątku
draco09
PokerStrategist

Info od PS:

Dziękujemy za kontakt i życzymy wszystkiego najlepszego z okazji urodzin.Zgodnie z informacja na naszej stronie:"Aby wziąć udział w Promocji i zyskać urodzinowy prezent, należy otrzymać od PokerStars osobiste zaproszenie w formie wiadomości e-mail, komunikatu w oprogramowaniu lub powiadomienia (push)"Gracze upoważnieni do udziału w tej promocji są wybierani przez nasz dział marketingu.W razie dalszych pytań, zapraszamy do ponownego kontaktu. Pozdrawiam Monika Obsługa Klienta PokerStars

Jednak tylko wybrańcy mają ten zaszczyt. Ciekawy jestem czy to tylko taki marketingowy chłam czy faktycznie ktoś miał możliwość skorzystać z tej promocji.

Temat do zamknięcia

Odpowiedz
Cytat
neekenVIP
PokerStrategist

a kiedy zakładałeś konto i czy w ogóle grasz na strsach? Może jest jakaś niepisana zasada, że trzeba mieć np 1000vpp lifetime

Odpowiedz
Cytat
panpe
Oldschool Grinder

Coś wydaję mi się ze dużo rake'u trzeba zostawić by cię zaprosili. Ja mam konto od 2011, life-time ok. 20k VPP, z czego wiekszość w ostatnich miesiącach. Dziś są moje urodziny i żadnych prezentów ani od p* ani od żadnych innych roomów na których gram. :why:

Odpowiedz
Cytat
szary79
PokerStrategist

W takim razie Wszystkiego Najlepszego.

Moje urodziny były 31 marca i dostałem prezent o jakim pisałem powyżej. I korzystam sobie z niego czasami. Ale faktycznie może to zależeć od tego ile się u nich zostawiło dolarków. Ja mam konto od wielu wielu lat i zapewne moimi dolarkami to już mały pokoik dałoby się wytapetować na zielono.

:)

Odpowiedz
Cytat
4funGREGI
Oldschool Grinder

Napisane przez draco09

Napisane przez 4funGREGI

Gdybyś uważnie przeczytał mój post zauważałbyś, że jest tam link do tej strony ;) Zapoznałem się z zasadami. Moje pytanie dotyczyło faktu, czy ktoś w ogóle dostał jakiekolwiek zaproszenie do tej promocji i miał możliwość z niej skorzystać.

Wybacz ale nie wiedzieć czemu Twój link nie linkował (przynajmniej u mnie). Inaczej bym sam tego nie wlepiał.

Co do zajebistego prezentu 100K Freeroll to chyba tylko dla BronzeStar bo od Chrome masz te turki za free :coolface:

Odpowiedz
Cytat
Panmorz
Oldschool Grinder

:f_cry:?

Napisane przez 4funGREGI

Napisane przez draco09

Napisane przez 4funGREGI

Wybacz ale nie wiedzieć czemu Twój link nie linkował (przynajmniej u mnie). Inaczej bym sam tego nie wlepiał.

Co do zajebistego prezentu 100K Freeroll to chyba tylko dla BronzeStar bo od Chrome masz te turki za free :coolface:

:yaoming :
Bez kitu 'prezent'
:yaoming :

Odpowiedz
Cytat