no i nie ma 150tys graczy
tylko 149196
Napisane przez MatiKosa
AQo < AKs
nara!![]()
ehh co za bad beat:P
Tight is right na poczatku:)kurde i znow przerwa
Napisane przez Srubka
Powodzenia![]()
Jak obstawiacie, ile osób zostanie w turnieju po godzinie?
Ja obstawiam 20 000 ;p
Jakiś side becik o 5$ ?
Nie sądzę, że kasa będzie po 1 godzinie gry, ale zobaczymy ....
Kwestia jeszcze na ile minut stacka starczy tym tysiącom graczy, których nie ma.
Urbi, nie udało mi sie zarejestrowac do tego turnieju
ostatnie minuty niezle zlagowalo. I mam pytanie, czy musze odesłać Ci tego dolara, czy pozwolisz ze zagram w innym turnieju?
Ale soft i serwery maja w zajebi..... porządku że takie obciażenie wytrzyma w 1 tur 140k ludzi i na platformie 450k osób, 60k stołów.
Nie pogada
Napisane przez mazik22
Napisane przez MatiKosa
AQo < AKs
nara!![]()
jaki znowu bad beat ?
Napisane przez enjoy27
Napisane przez mazik22
Napisane przez MatiKosa
AQo < AKs
nara!![]()
jaki znowu bad beat ?
![]()
hehe a no taki ze na Psie przewaznie Aq>Ak nie wiedziales?:P
Napisane przez bartosz8
Urbi, nie udało mi sie zarejestrowac do tego turniejuostatnie minuty niezle zlagowalo. I mam pytanie, czy musze odesłać Ci tego dolara, czy pozwolisz ze zagram w innym turnieju?
No problem, korzystaj
Napisane przez mazik22
hehe a no taki ze na Psie przewaznie Aq>Ak nie wiedziales?:P
mialem takie podejrzenia, bo gram tu dopiero tydzien - na ftp wykres szedl do gory a tutaj sinusoida i sie od fishfartow trudno opedzic ♠_cry:
Jakoś jak grałem na P* shortem to AK mi 2x wtopiło na AQ, a teraz coś AQ nie dało rady, no ale co zrobić
Dokladnie dzis na 8 sng z 4 odpadlem AQ>AK 22>AA i najlepsze AA<QQ<JJ, no ale co zrobic dzis wygram 50K$ LOL:)
Aha najlepsze moje AA < Ak<KK
river to K 1 outer na equlatorze pokazuje ze kolo mial 2% ♠_thumbsup:
Nara, uwielbiam odpadać jak mojego pusha z małym pocketem sprawdzi ktoś z crapem pokroju JTs. Bo były suited...
u mnie QQ < T9s ... na flopie nawet mialem trojke dam... ale koles strita podlapal... ;/ na szczescie zostało mi jeszcze 1,5k zetonow.. a mialem 3,5k juz...
Mnie już w turku nie ma. Ale bylo raz ciekawie. Miałem JJ. UTG limp, Utg+1 minraise do 60, UTG+2 call, ja 3bet, CO AI za 50bb, Utg +1 AI za 100bb i ja odpuszczam,a tu:
CO: 98o
UTG+1: 66
LOL