Przejdź do forum
Gdzie uciekać?!

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Gdzie uciekać?!

30 Posty
16 Użytkownicy
0 Reakcje
2,993 Wyświetlenia
locoloco5454
PokerStrategist

Nie uciekakaj to nie ma sensu znajdą cie wszędzie to zli ludzie... a przy tym zawodowcy :)

ikarPL
PokerStrategist

SosCzosnkowy - poczytaj mojego bloga - dzis nie mialem sily sie wpisac nawet - zlapalem 5 razy pod rzad K8o - zeby bylo smieszniej ktos dzis zlapal 4 czy 5 razy K4o - ja pisze serio - tylko ze na blogu cisza byla w styczniu bo glupio byloby pisac jak bardzo ridzet jest soft ;-)))

a co do pytania - mam nadzieje ze jak FTP uruchomia to na poczatku nie bedzie ridzet ;-) teraz kazdy jest, nawet jak gram live to bywa ;-))

casalinga87
Oldschool Grinder

Napisane przez locoloco5454
Nie uciekakaj to nie ma sensu znajdą cie wszędzie to zli ludzie... a przy tym zawodowcy :)

:nh :nh :nh

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Cenię sobie to forum za to, że jak trafi się tutaj temat który można chociaż minimalnie trollować to każdy próbuje swoich sił. W większości gimbusy którym się nie udaje i się niezdrowo podniecają swoimi prześmiewczymi sarkazmami które układają przed monitorem godzinami.

ITT: gimbusy starające się trollować :facepalm:

Może coś się zmieniło ostatnio w systemie oświaty, ale wydawało mi się, że GIMBnazjum kończy się grubo przed 18-stką.

ikarPL
PokerStrategist

ej stary - nie przesadzaj - jak 4 czy 5 razy pod rzad dostaje suckouta z lepsza reka bo dojdzie jakas niska para albo runner runner strit do 8 to naprawde zaczynam wierzyc w ridzet ;-)

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Napisane przez mstck
Może coś się zmieniło ostatnio w systemie oświaty, ale wydawało mi się, że GIMBnazjum kończy się grubo przed 18-stką.

gimbusiarstwo to stan umysłu, skoro tego nie pojmujesz to współczuje

Ten wątek jest do zamknięcia , same trole i nic więcej.........................
gdzie się podziali moderatorzy ????????????????

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Gimbusy które starają się być trollami, ale coś im to prowo słabo wychodzi i sami się muszą śmiać ze swoich sarkazmów ;(

imgoingtomirage
PokerStrategist

Witam.

Jeśli szukasz nowego poker roomu to polecam Tobie ten temat: Poker room dla Ciebie gdzie możesz uzyskać informacje o najlepszej platformie dla Twoich wymagań.

Natomiast jeśli uważasz, że PokerStars są złe bo są "rigged" to muszę wyprowadzić się z błędu - żaden poker room w ofercie PokerStrategy.com nie jest "kręcony".

Temat zamykam.