Przejdź do forum
Frozen Account

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Frozen Account

30 Posty
15 Użytkownicy
0 Reakcje
2,104 Wyświetlenia

Witam, w pokera gram od dłuższego czasu, zawsze na starsach. Jednego wieczoru po kłótni z dziewczyną - ta - zablokowała mi konto. Wykluczyła mnie z gry na 180 dni lol. Wiedząc, że nic z tym nie zrobię założylem drugie. Na te same dane, bez żadnego kręcenia itd. Przez jakiś czas ciułałem satelitki i microstawki na zoomie, aż z kilkunastu wpłaconych dolarów shipnąłem Sunday Kickoff za 109$

Próba wypłaty środków i nagle BAM, Account Frozen.

Jest szansa na odzyskanie wygranych pieniędzy ? Wysłałem maila do supportu, ale coś się ociągają z odpowiedzią.

Dzięki

Odpowiedz
Cytat
29 odpowiedzi
blahblah12

IMO szans nie ma, ale dziwię się, że grałeś ten turniej. Wiadomo było przecież, że w razie wygranej i tak nie wypłacisz.

8.1. Bez uszczerbku dla wszelkich innych praw, w tym w ogólności przepisów zawartych w punkcie 10.3, w przypadku naruszenia przez Użytkownika w całości lub w części postanowień niniejszej Umowy, w tym, bez ograniczeń, zaistnienia którejkolwiek z poniższych sytuacji:

Użytkownik posiada więcej niż jedno aktywne konto.

PokerStars lub dowolna inna firma w ramach tej samej Grupy zastrzega sobie, w nieograniczony sposób, wg własnego uznania, prawo do podjęcia takich czynności, jakie uzna za stosowne, w tym wypowiedzenia niniejszej Umowy lub dowolnej innej umowy zawartej z Użytkownikiem, bezzwłocznego zablokowania dostępu do Usług lub do jakichkolwiek innych usług oferowanych przez Grupę, zamknięcia konta Użytkownika w Serwisie lub w jakimkolwiek innym serwisie prowadzonym przez Grupę, konfiskaty pieniędzy z konta Użytkownika w Serwisie lub w jakimkolwiek innym serwisie prowadzonym przez Grupę i/lub do podjęcia postępowania prawnego przeciwko takiemu Użytkownikowi.

Sam to podpisałeś ;)

Odpowiedz
Cytat
yoovan

Zmień dziewczynę i room.

Odpowiedz
Cytat
blahblah12

Najgorsze to, że na FTP też nie pograsz :D

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

"Użytkownik posiada więcej niż jedno aktywne konto"

No właśnie... No właśnie moje drugie konto jest nie aktywne.

Odpowiedz
Cytat
blahblah12

Gdyby samowykluczenie z gry równało się zamknięciem konta, wtedy co druga osoba wykluczałaby się i zakładała nowe konta do woli.

Musisz więcej myśleć zanim coś zrobisz ;)

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Biednemu zawsze wiatr w oczy :facepalm:

Odpowiedz
Cytat
sz3sz

don't marry her :pokerface:

Odpowiedz
Cytat
yoovan

Napisane przez rafala85
Biednemu zawsze wiatr w oczy :facepalm:

Raczej głupiemu. Jeśli nie możesz komuś ufać to nie dajesz mu dostępu do kompa czy softu.
A założenie drugiego konta - mistrzostwo świata.

Odpowiedz
Cytat
sfeter

Tak z ciekawosci ile shipnales?

Odpowiedz
Cytat
Yanooo

Potraktuj to jako dobrą radę starszego od Ciebie faceta: Kopnij ją w dupę asap.

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Napisane przez sfeter
Tak z ciekawosci ile shipnales?

Za mało żeby sobie życie ustawić, ale kilka spraw załatwię

Odpowiedz
Cytat
blahblah12

Napisane przez Yanooo
Potraktuj to jako dobrą radę starszego od Ciebie faceta: Kopnij ją w dupę asap.

Ale dlaczego? Jeśli zablokowanie konta przez dziewczynę było powodem założenia nowego konta przez Rafala, to możemy założyć, że istniała przyczyna kłótni. A o niej niewiele wiemy.

Zresztą nic nie usprawiedliwia nieznajomości umowy, którą się podpisało.

Odpowiedz
Cytat
pawelm1989

nie biednemu a głupiemu.. ja w takich przypadkach zawsze zanim zacznę grać to piszę do supportu o sprawdzenie wszystkich informacji, czy się zgadzają, bądź gdy wiem że gdzieś miałem kiedyś konto ale jest nieaktywne, to z miejsca ustalam z nimi co i jak ma być by wszystko było przejrzyście i bez późniejszych problemów. Twoje zaniedbanie, wystarczyło przed graniem do nich napisać skoro wiedziałeś i znasz regulamin, oni od razu idą na rękę graczowi, usuwają twoje stare konto i grasz na nowym. nie zrobiłeś tego, zlekceważyłeś.. i w taki sam sposób zostałeś potraktowany, bo gdybyś napisał do nich sprawy by nie było. każdy tak robi. oni nie mają czasu ani kasy by każdego sprawdzać i każdemu iść na rękę. na przyszłość masz nauczkę.

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

z forum 2+2, jest nadzieja:

http://forumserver.twoplustwo.com/28/internet-poker/what-happens-if-pokerstars-finds-out-you-have-two-accounts-only-one-active-232874/index2.html

Originally Posted by willmatic View Post
Do you know if they seize any funds that were earned on the new account?

This would be unusual. -- Odpowiedź PS

Odpowiedz
Cytat
pawelm1989

nie wiem jak jest w przypadku PS ale miałem podobną sytuację z redkings - gdzie to przyczepili się do konta brata i przelewu z konta brata na moje. walczyłem o swoje przez 4 mc i po przesłaniu stu kopii dokumentów uznałem że sprawa ewentualnie znajdzie finał gdzieś dalej. po takim mailu odpuścili - choć w tym przypadku nie chodziło o moją winę, a ich cwaniactwo. Chcę tylko powiedzieć że to też zależy jak bardzo nie chcą Ci kasy wypłacać. Bo w Twoim przypadku sprawa jest oczywista, wszystko zależy od woli PS i chyba teraz w Twoim interesie leży jak najdokładniejsze opisanie sprawy i lizanie im dupy ;)

Odpowiedz
Cytat

Wiedząc, że nic z tym nie zrobię założylem drugie.

Dlaczego? Z tego co się orientuję to po takim zablokowaniu wystarczy napisać maila do supportu i odblokują.

Odpowiedz
Cytat
grzeg10

Napisane przez oneGamble

Wiedząc, że nic z tym nie zrobię założylem drugie.

Dlaczego? Z tego co się orientuję to po takim zablokowaniu wystarczy napisać maila do supportu i odblokują.

Słabo się orientujesz.

Odpowiedz
Cytat
crueleq

Czemu dałeś jej hasło do konta ?

Odpowiedz
Cytat
ewenement8

Mam nadzieje,że nie odzyskasz ani centa.Za głupotę trzeba płacić

Odpowiedz
Cytat