Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Freerolle PS

9 Posty
4 Użytkownicy
1 Reakcje
709 Wyświetlenia

Witam Wszystkich i każdego z osobna,

100 lat temu :) jak założyłem konto na PS grałem dużo Freerolli.
Teraz po powrocie jak chce zagrać jakiś darmowy turniej to wyskakuje,żeby wpisać hasło.

Pytanie skąd wziąć hasło??
Z góry dziękuję za odpowiedź

Pozdrawiam serdecznie
B

Odpowiedz
Cytat
8 odpowiedzi

Lepiej idź na GGpoker od 27 kwietnia są tam freerole co godzinę z pulą 100$.

Odpowiedz
Cytat
mardmo
Odpowiedz
Cytat
jaworek1405

na starsach są niektóre freerolle z zagranicznego forum, wpisz w wyszkuwiarkę nazwy tych freerolli i powinno Ci wyskoczyć to zagraniczne forum. Chyba na strategy nie mogę tutaj reklamować innych stron itp. Jak będziesz miał problemy ze znalezieniem tego zagranicznego forum to zaproś mnie do znajomości i odezwij się prywatnie, to Ci wszystko wytłumaczę. Wiem, że trzeba się udzielać na tym zagranicznym forum, żeby grać w ich freerollach.

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Napisane przez jaworek1405
na starsach są niektóre freerolle z zagranicznego forum, wpisz w wyszkuwiarkę nazwy tych freerolli i powinno Ci wyskoczyć to zagraniczne forum. Chyba na strategy nie mogę tutaj reklamować innych stron itp. Jak będziesz miał problemy ze znalezieniem tego zagranicznego forum to zaproś mnie do znajomości i odezwij się prywatnie, to Ci wszystko wytłumaczę. Wiem, że trzeba się udzielać na tym zagranicznym forum, żeby grać w ich freerollach.

Niestety nie mogę Cię dodać do znajomych bo nie mam odpowiedniej rangi :)
Szukałem zgodnie z Twoimi wytycznymi ale wyskakują mi strony które wyglądają na SCAM

Napisane przez mardmo
Na 888 tez sa freerolle

Czy tam sa wymagane hasła?

Odpowiedz
Cytat
jaworek1405

Bembniasz wysłałem Ci zaproszenie do znajomości. Sprawdź czy możesz mnie przyjąć do znajomości, jeśli nie możesz to mi napisz tutaj, powiem Ci co wpisać w wyszukiwarkę, może moderatorzy się do mnie nie przyczepią o jedno słowo, które nic wielkiego nie znaczy

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Bembniasz wysłałem Ci zaproszenie do znajomości. Sprawdź czy możesz mnie przyjąć do znajomości, jeśli nie możesz to mi napisz tutaj, powiem Ci co wpisać w wyszukiwarkę, może moderatorzy się do mnie nie przyczepią o jedno słowo, które nic wielkiego nie znaczy

Niestety nie mam żadnego zaproszenia...

Odpowiedz
Cytat
jaworek1405

wpisz w wyszukiwarkę "cardschat", poczytaj i się dowiesz co trzeba zrobić, żeby grać w tych freerollach

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

wpisz w wyszukiwarkę "cardschat", poczytaj i się dowiesz co trzeba zrobić, żeby grać w tych freerollach

Mam :) dziękuję bardzo.
Życzę wszystkiego dobrego!

Odpowiedz
Cytat