Orientuje się ktoś kiedy/jakie i czy są freerolle na pokerstars, np dla polaków only ew. PSG?
Co godzinę odbywa się ogólny freeroll ale z różnych odmian, natomiast dla samych polaków nie widziałem, poza freerollem SUNDAYPL gdzie masz wejściówki do tego turnieju bądź zamiana na dolary turniejowe.
Witam.
Tak jak kolega wyżej napisał, nie ma raczej na PokerStars specjalnych freerolli dla Polaków, ewentualnie możesz szukać w zakładce Tourney/Freeroll lub Tourney/Private/Regional.
Pozdrawiam.
Napisane przez djin1
Sa z intelli jak ktos ma konto 2x w tygodniu chyba
Wiesz moze jak się nazywają?
Pierwszy jest w poniedziałki i jest związany z ligą, stół finałowy awansuje do drugiej rundy. Oprócz tego ma pulę 100 EUR. Znajdziesz go w turney->private "intelliPoker.pl".
Drugi odbywa się we czwartki i jest to typowy freeroll. Pula wynosi 150 EUR i również znajdziesz go w 'private' jako "intelliPoker freeroll" - do dzisiejszego id to ; 380397677. Do obu hasła podawane są ok. 30 min przed rozpoczęciem na forum. Nie wiem czy trzeba mieć przypisane konto poprzez Intelli aby w nich zagrać - ja mam przypisane i mi śmiga ale możesz sprawdzić.
warto zarejestrować się na inteli... rozwiązując quizy dostajecie na początek jakieś tickety
+ są freerolle dla użytkowników + liga i kwalifikacje
szerzej o tych eventach na forum intelipoker.pl
A mógłby ktoś tu wrzucić hasło do tego dzisiejszego jak już się pojawi? Mam konto tam założone ale zapomniałem hasła, a na mojego maila z prośbą o przypomnienie hasła nikt nie odpowiada..
Napisane przez matexide
A mógłby ktoś tu wrzucić hasło do tego dzisiejszego jak już się pojawi? Mam konto tam założone ale zapomniałem hasła, a na mojego maila z prośbą o przypomnienie hasła nikt nie odpowiada..
Ja też tak miałem. Odpal sobie soft PokerStars i wejdz w zakładkę "Poker School" i tam będziesz miał "change password".
Jak będę w domu w czasie tego turka to wrzucę hasło.
Dzięki. Nie wpadłem na to:) W sumie to jakoś nie zwracałem uwagi na te forum inteli, tylko rozwiązałem sobie quizy w celu zgarnięcia reload bonusu. Ale we freerollu nie zaszkodzi zagrać:) Jaka frekwencja zazwyczaj?
Około 500 osob przewaznie uczestniczy wiec najmniejsza wygrana to okolo 0,30euro wiec niezle. Poziom jest lepszy niz w pozostalych freerollach wiec mozna pograc sobie 4fun.