Przejdź do forum
freeroll za gre z N...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

freeroll za gre z Nanonoko

5 Posty
4 Użytkownicy
0 Reakcje
947 Wyświetlenia
Olo1987
Oldschool Grinder

czesc, czy wiecie cos co z tym freerollem za 5k za 100 rozdan z Nanonoko? Rozegralem ponad 300 rozdan z nim i nie mam zadnych informacji o turnieju. Gdzie i kiedy ten freeroll?

Odpowiedz
Cytat
4 odpowiedzi
imgoingtomirage
PokerStrategist

Witam.

Najszybciej dostaniesz odpowiedź jeśli napiszesz prosto do supportu PokerStars :). Nigdzie nie ma informacji na temat tej promocji.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
MightySparow
Elite Grinder

Skąd to wiesz wogóle ? Ja szczerze mówiąc rozegrałem z nim ponad 100 rąk, ale nawet nie wiedziałem o tej promocji.

Odpowiedz
Cytat
Olo1987 Autor wątku
Olo1987
Oldschool Grinder

wiem to stad, ze czytalem tym w info z pokerstars przed biciem rekordu

Odpowiedz
Cytat
konkot
Oldschool Grinder

Ja rozegrałem ponad 100 rozdań i dostałem wejsciówke do freerolla z pula 5k$ do którego zostałem zarejestrowany z automatu i jest tylko 315 graczy.

Dostałem e-maila od pokerstarsa :

Hello konkott,

On January 8, Randy 'nanonoko' Lew set a Guinness World Record for the most hands played profitably in eight hours. Our records show you participated in 100 or more hands with Randy, so you're eligible for a celebratory $5,000 freeroll.

The tournament (T497877506) takes place on January 15 at 13:00 ET. It is located under the Tourney > Private tab of the PokerStars software. You have already been registered for the tournament - you just need to log in and play.

If you have any questions regarding this reward, please let us know.

Regards,

Bob
PokerStars Support

pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat