Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Easy Seat

14 Posty
11 Użytkownicy
0 Reakcje
3,092 Wyświetlenia
dlrzz

Witam

W ostatnim newsie o zmianach na PokerStars, zostaliśmy poinformowani o nowej możliwości szukania stołów przez Easy Seat. Nie mogę jednak znaleźć żadnego przycisku oznaczającego powyższe, dlatego proszę o pomoc

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
13 odpowiedzi
donnner

Opcje->Opcje wyglądu lobby
zaznaczasz Pokaż uproszczone sadzanie i jak wejdziesz na gry pieniężne to na dole lobby będziesz miał Easy Seat.

Odpowiedz
Cytat
dlrzz Autor wątku
dlrzz

Dzięki :f_thumbsup:

Odpowiedz
Cytat
02bub02

a działa dla sng?

Odpowiedz
Cytat
donnner

Napisane przez 02bub02
a działa dla sng?

Nie.

Odpowiedz
Cytat
Refic

Witam,

dziękuję donnner za szybkie i trafne odpowiedzi :)
Nie pozostaje mi nic, jak tylko się z nimi zgodzić.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
pozdroANDpocwicz

ktoś już z tego korzystał? jak się sprawuje? da się filtrować po vpip stołu/średniej puli itp?

Odpowiedz
Cytat
karakanFTP

Mi sie podoba, szczegolnie opcja "session mode". Jak jakis stolik robi sie krotki, wylaczam go i w sekunde odpala mi sie nowy, na ktorym juz siedze ;) Jest to bardzo wygodne, ale stolik jest wybierany losowo, wiec najprawdopodobniej trafimy na jakis zanitowany, do ktorego nie ma kolejek.

Odpowiedz
Cytat
kainel

Napisane przez jarmur
ktoś już z tego korzystał? jak się sprawuje? da się filtrować po vpip stołu/średniej puli itp?

gdyby dodali tą opcję byłoby pięknie. a tak sadza na randomowych stolikach do których akurat nie ma kolejki

Odpowiedz
Cytat
blahblah12

czy da się ustawić, żeby automatycznie dodawano mnie do kolejek? Czy "easy seat" działa tylko w wypadku wolnych miejsc przy stole? Co to jest "table starters"?

Odpowiedz
Cytat
cichysl71RNMD

Dziś po aktualizacji, zniknęło easy seat , ukryli to gdzieś , czy całkiem zlikwidowali ?

Odpowiedz
Cytat
karakanFTP

Też nie mogę z poziomu stolika otworzyć następnego, muszę wejść do lobby i zrobić to ręcznie. Do tego zwaliło się coś z interfejsem, filtry, przyciski, gry, itp. nachodzą na siebie, są rozmazane, i ogólnie coś jest nie tak :f_ugly:. Czy tylko ja tak mam?

Odpowiedz
Cytat
fruzia

Jakiś czas nie grałam na reg stołach. Dzisiaj postanowiłam zagrać sesyjkę i co? Nie ma "easy seat" i ctr-s nie działa.
Czyli kolejne utrudnienia dla grinderów :(.

Następna będzie delegalizacja TST?
A potem rezygnacja z reg tables albo anonimowe stoliki? WTF?

Odpowiedz
Cytat
RobertByku2

Easy Seat już nie ma. Sam dziś szukałem i nie umiałem w opcjach znaleźć. Całą moją gierkę na reg stołach opierałem na tym skrypcie, był bardzo wygodny.

Czy były jakieś komunikaty odnośnie przywrócenia skryptu, bądź powodów całkowitego usunięcia?

Odpowiedz
Cytat