Witam
W ostatnim newsie o zmianach na PokerStars, zostaliśmy poinformowani o nowej możliwości szukania stołów przez Easy Seat. Nie mogę jednak znaleźć żadnego przycisku oznaczającego powyższe, dlatego proszę o pomoc
Pozdrawiam
Witam
W ostatnim newsie o zmianach na PokerStars, zostaliśmy poinformowani o nowej możliwości szukania stołów przez Easy Seat. Nie mogę jednak znaleźć żadnego przycisku oznaczającego powyższe, dlatego proszę o pomoc
Pozdrawiam
Opcje->Opcje wyglądu lobby
zaznaczasz Pokaż uproszczone sadzanie i jak wejdziesz na gry pieniężne to na dole lobby będziesz miał Easy Seat.
Witam,
dziękuję donnner za szybkie i trafne odpowiedzi
Nie pozostaje mi nic, jak tylko się z nimi zgodzić.
Pozdrawiam
ktoś już z tego korzystał? jak się sprawuje? da się filtrować po vpip stołu/średniej puli itp?
Mi sie podoba, szczegolnie opcja "session mode". Jak jakis stolik robi sie krotki, wylaczam go i w sekunde odpala mi sie nowy, na ktorym juz siedze
Jest to bardzo wygodne, ale stolik jest wybierany losowo, wiec najprawdopodobniej trafimy na jakis zanitowany, do ktorego nie ma kolejek.
Napisane przez jarmur
ktoś już z tego korzystał? jak się sprawuje? da się filtrować po vpip stołu/średniej puli itp?
gdyby dodali tą opcję byłoby pięknie. a tak sadza na randomowych stolikach do których akurat nie ma kolejki
czy da się ustawić, żeby automatycznie dodawano mnie do kolejek? Czy "easy seat" działa tylko w wypadku wolnych miejsc przy stole? Co to jest "table starters"?
Dziś po aktualizacji, zniknęło easy seat , ukryli to gdzieś , czy całkiem zlikwidowali ?
Też nie mogę z poziomu stolika otworzyć następnego, muszę wejść do lobby i zrobić to ręcznie. Do tego zwaliło się coś z interfejsem, filtry, przyciski, gry, itp. nachodzą na siebie, są rozmazane, i ogólnie coś jest nie tak :f_ugly:. Czy tylko ja tak mam?
Jakiś czas nie grałam na reg stołach. Dzisiaj postanowiłam zagrać sesyjkę i co? Nie ma "easy seat" i ctr-s nie działa.
Czyli kolejne utrudnienia dla grinderów :(.
Następna będzie delegalizacja TST?
A potem rezygnacja z reg tables albo anonimowe stoliki? WTF?
Easy Seat już nie ma. Sam dziś szukałem i nie umiałem w opcjach znaleźć. Całą moją gierkę na reg stołach opierałem na tym skrypcie, był bardzo wygodny.
Czy były jakieś komunikaty odnośnie przywrócenia skryptu, bądź powodów całkowitego usunięcia?