Przejdź do forum
Dziwny problem z so...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Dziwny problem z softem

3 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
280 Wyświetlenia
eatmyroll
Poker Player

Cze!

Nie wiem co jest grane i ile sytuacji nie wychwycilem podczas sesji, ale chyba dzis w nocy starsy "wariuja".

Juz wczesniej kilkukrotnie bylem przekonany, ze karty, ktore zostaly mi rozdane w czasie gry roznily sie od tych, ktore widnialy w replayerze, ale nigdy nie udalo mi sie tego nagrac.

Dzis na 100% po raz kolejny sie tak zdarzylo, po tym jak na boardzie Kxxxx trzymajac 77 pula poszla do mnie po showdownie, gdzie przeciwnik trzymal TT odpalilem replayera i zobaczylem KQs a nie 77 ?(

A po powrocie z sitouta soft dwukrotnie wogole nie rozdal mi kart :D - co akurat widac na screenie.

Byl jakis updejt czy cos?

Odpowiedz
Cytat
2 odpowiedzi
emomaniac
Oldschool Grinder

Witam

To są pewnie jakieś bugi nowego wspaniałego softu. Sam gram na poważnie zmodyfikowanym layoucie i na myśl o update krew mnie zalewa.
Gram na sofcie pewnie sprzed roku, ale i tak lepiej się sprawuje niż jakieś bety robione pod fisza. Rada - uruchamiaj P* z pliku PokerStars.exe i poczekaj na nową stabilną wersję P*

Odpowiedz
Cytat
Skibcio
PokerStrategist

Witaj eatmyroll,

Tego typu problem zawsze może się przydarzyć. Nie da się tego uniknąć w 100%.

Jednak jest to problem który pojawia się bardzo rzadko.

W przypadku layoutów modyfikowanych może pojawiać się trochę częściej (raz na kilkaset tysięcy rozdań). Jest to spowodowane np. uszkodzonymi lub źle dobranymi plikami graficznymi.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat