Przejdź do forum
Dziwne ograniczenia...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Dziwne ograniczenia na koncie p*

6 Posty
4 Użytkownicy
0 Reakcje
1,929 Wyświetlenia
JagaForever
Elite Grinder

Siema, mam problem z kontem pokerstars, jak dziś się zalogowałem wyskoczyło mi:

Spoiler

Jedyny mail jaki dostałem od nich to coś takiego parę dni temu, co uznałem za jakiś ich błąd i olałem to, ale najwidoczniej może coś tam miało być:

Spoiler

Ogólnie gram na P* baaardzo rzadko, czasem odpalę jakiegoś spina czy omaszkę 6kartową, ale robię też czasem przelewy do i od dwóch kumpli na jakieś drobne najczęściej 20-40$, czasem coś wypłacę, czasem zrobię jakiś depozyt – ale ogólnie to są groszowe sprawy, jestem też pewien na 99,97%, że nigdy nie siedziałem na jednym stole z żadnym z nich, piszę o tym bo właśnie pierwszym „ograniczeniem” jakie zauważyłem jest brak możliwości zrobienia przelewu między graczami, przy próbie zrobienia transferu $$$ między graczami wyskakuje:

Spoiler

Piszę najpierw tutaj bo z innych wątków widziałem, że p* potrafi dość długo nie odpisywać :D, miał ktoś coś takiego i wie co trzeba zrobić, żeby odblokować transfery między graczami ?

Odpowiedz
Cytat
5 odpowiedzi
RobinsonV
Oldschool Grinder

Miałem przedwczoraj identycznie, napisałem do supportu i już załatwione, wcześniej musiałem wysłać dokumenty.

Spoiler

edit: teraz widzę że dają 100$ za weryfikacje konta w ciagu 15 dni o.o

Odpowiedz
Cytat

mam to samo, dwa dni temu wysyłałem dokumenty

dzisiaj tak jak u Robinsona wyzwanie z dokumentami za 100$

WTF

Odpowiedz
Cytat
JagaForever Autor wątku
JagaForever
Elite Grinder

no rzeczywiście bardzo szybko odblokowali po wysłaniu tych skanów, z tego co piszecie to dostaliście po 100$cash tylko za to, że wysłaliście skany/zdjęcia dokumentów ? o_O

Odpowiedz
Cytat

mi dzisiaj odblokowali i w skrzynce było 100$ w gotówce(@edit wczoraj pojawiło się wyzwanie)

Odpowiedz
Cytat
VIN3R
PokerStrategist

Starsy rozdają hajs za dokumenty? Dziwna sytuacja. Coś jest na rzeczy?

Odpowiedz
Cytat