Od dzisiaj wysypuje mi blad gdy odpalam Table Scan'a Turbo (przy start PermaScan)
Pokerstars: Error injecting in target: Nie mozna zaladowac pliku lub zestawu PokerStarsA, Version=1
Could not inject DLL: Please Contact support
Jak u was ?
Od dzisiaj wysypuje mi blad gdy odpalam Table Scan'a Turbo (przy start PermaScan)
Pokerstars: Error injecting in target: Nie mozna zaladowac pliku lub zestawu PokerStarsA, Version=1
Could not inject DLL: Please Contact support
Jak u was ?
a mial ktos cos takiego ze po wlaczeniu softu na poczatku gry wszystko dziala prawidlowo, ale w pewnym momencie przestaje mi dzialac mozliwosc dodawania sie do listy oczekujacych do stolu, nieraz zdazalo sie to po godzinie gry, nieraz wcale w ciagu kilku godzin grania, a czasami po kilkunastu minutach gry?
Może masz w opcjach ustawione, żeby TST nie dodawał cię do listy po osiągnięciu X liczby otwartych stołów.
blokuje sie soft starsow bo nawet jak recznie naciskam join to waitlist to nie zaznacza sie na liscie, pomaga wtedy reset softu starsow i dziala od nowa ale nie wiadomo jak dlugo
najbardziej uciazliwe ze sesje trzeba zaczynac od nowa bo stoly trza zamknac
Zamknij w menedżerze zadań - wtedy po ponownym uruchomieniu stoły się otworzą, ale wszystkie notatki i ustawienia wrócą do stanu sprzed pierwotnego uruchomienia.
no wiem tez juz to wymyslilem, nie napisalem o tym wczesniej ale wlasnie oznaczenia graczy mi znikaja i niestety nie ma wyjscia trzeba zamknac wszystkie stoly normalnie