Przejdź do forum
dziala wam TST na S...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

dziala wam TST na Starsach

8 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
542 Wyświetlenia
plusEVqba
PokerStrategist

Od dzisiaj wysypuje mi blad gdy odpalam Table Scan'a Turbo (przy start PermaScan)

Pokerstars: Error injecting in target: Nie mozna zaladowac pliku lub zestawu PokerStarsA, Version=1

Could not inject DLL: Please Contact support

Jak u was ?

Odpowiedz
Cytat
7 odpowiedzi
blahblah12
Oldschool Grinder

u mnie działa bez zarzutu

Odpowiedz
Cytat
plusEVqba Autor wątku
plusEVqba
PokerStrategist

restart softu (starsy chyba mialy jakies problemy) i wszystko dziala

Odpowiedz
Cytat
bambucza1988
PokerStrategist

a mial ktos cos takiego ze po wlaczeniu softu na poczatku gry wszystko dziala prawidlowo, ale w pewnym momencie przestaje mi dzialac mozliwosc dodawania sie do listy oczekujacych do stolu, nieraz zdazalo sie to po godzinie gry, nieraz wcale w ciagu kilku godzin grania, a czasami po kilkunastu minutach gry?

Odpowiedz
Cytat
blahblah12
Oldschool Grinder

Może masz w opcjach ustawione, żeby TST nie dodawał cię do listy po osiągnięciu X liczby otwartych stołów.

Odpowiedz
Cytat
bambucza1988
PokerStrategist

blokuje sie soft starsow bo nawet jak recznie naciskam join to waitlist to nie zaznacza sie na liscie, pomaga wtedy reset softu starsow i dziala od nowa ale nie wiadomo jak dlugo

najbardziej uciazliwe ze sesje trzeba zaczynac od nowa bo stoly trza zamknac

Odpowiedz
Cytat
blahblah12
Oldschool Grinder

Zamknij w menedżerze zadań - wtedy po ponownym uruchomieniu stoły się otworzą, ale wszystkie notatki i ustawienia wrócą do stanu sprzed pierwotnego uruchomienia.

Odpowiedz
Cytat
bambucza1988
PokerStrategist

no wiem tez juz to wymyslilem, nie napisalem o tym wczesniej ale wlasnie oznaczenia graczy mi znikaja i niestety nie ma wyjscia trzeba zamknac wszystkie stoly normalnie

Odpowiedz
Cytat