znowu jakaś awaria czy tylko u mnie nie działa ???
Jeżeli masz HM2, to przy ostatniej aktualizacji, pisali aby uruchamiać oprogramowanie PokerStars dopiero jak mamy już odpalony HM2. Może ma to coś wspólnego z tym. No i czy masz najnowszą wersje HM2?
aktualizowalem dzisiaj i od tego momentu nie dziala, zainstalowalem nowy program czyszczacy moze cos mi skasowal, chcialem zainstalowac jeszcze raz p* i nie mam plikow z notes i user zeby mi zapamietalo ustawienia ???
Nie reinstal , tylko odinstaluj i starszą wersję zainstaluj. Albo poszukaj w necie albo w pobranych o ile nie usunąłeś powinieneś mieć . Nie ma za co. Pozdro
Nie wiem co jest grane ale mi nie wyświetla się hud tylko na niektórych graczy w PT4, choć wiem, że mam na nich już sporą bazę.
Też nie działa. Wyświetla hudy, ale za każdym razie poprzestawiane. Nie wykryłem reguły w jaki sposób.
Napisane przez tapczandzwo
hm2 nl25zoomy sh nie dzialal mi dzis hud
Pobierz ze strony HM2 program, przeinstaluj i nie pozwól mu na aktualizację. U mnie to pomogło
Teraz mam wersję 8385, jak zaktualizowałem do 8386 nie działał mi HUD na zoomach
Co do PT4 jakby ktoś miał jeszcze problem.
Trzeba pobrać nową wersję ze strony PT4 (ma kilka wad, nawet dużych wad) zaznaczyć "Otwórz jako administrator" i P* i PT4 i wszystko śmiga, na laptopie i kompie takie rozwiązanie pomogło.
Nie ma co szukać rozwiązań na chwilę tylko przestawiać się na to co wkrótce nastąpi czyli grę bez huda :).
Napisane przez arturszef
Nie ma co szukać rozwiązań na chwilę tylko przestawiać się na to co wkrótce nastąpi czyli grę bez huda :).
Myślę, że do tego nigdy nikt nie dopuści.