Już to zrobiłem.
Napisałem wszystko.
Czyli grałem na kolegi koncie, następnie założyłem swoje, później znowu swoje i ban za granie z kolega na jednym IP.
Szanse masz znikome. Bo potwierdziłeś jedynie to o czym o ni wiedzieli kiedy od to cie zapytali zamiast wcześniej napisać. A takie pytanie korzystałeś z bonusów od 1 wpłaty na obu kontach? Jeśli tak to daruj sobie pisanie generalnie. W sumie nie ma różnicy czy pl czy eng support.
Może za kilka lat cie odbanują.
Nie pamiętam, tak czy inaczej na pierwszym koncie może z 10$ wpłaciłem.
Na drugim z 50$ max...
Więc nie wiem. Wczoraj napisałem im wszystko co wiem i czekam.
Nie kumam w ogóle po co ludziom więcej niż jedno konto
?(.
Przecież jedno konto starczy w zupełności.
Zresztą sam sobie Jesteś winny, wystarczyło przeczytać regulamin.
Nie mam pojęcia po co to zrobiłem, to było z 3lata temu, zagrałem kilka cashy i zostawiłem konto, a później jakoś trafiłem na PStrategy i założyłem nowe nie wiedzieć czemu(nie mam podpiętego konta do PStrategy)...
Wiem że jestem sobie winien, ale co zrobisz, mądry polak po szkodzie
Może jednak uda się mi coś z tym zrobić.
[treść edytowana]
//zachęcania do łamania regulaminu partnerskiego pokerroomu - ultrac
[treść edytowana]
//dyskusja o łamaniu regulaminu partnerskiego pokerroomu - ultrac
[treść edytowana]
Co do autora - najlepsza rada już była. Angielski support o dziwo potrafi rozwiązywać o wiele bardziej skomplikowane problemy niż polski, nie tylko na pokerzgwiazdko. Gdziekolwiek miałem styczność z polskim supportem, a potem z angielskim (chyba że mówimy o rodzimych firmach operujących tylko w PL), to mam wrażenie, że oni tylko hasło do konta potrafią zmienić...
//ironia, ale osobom które do dotrą nie dawajmy nawet przypadkowo złych pomysłów - ultrac
Napisane przez preludiumm
[treść edytowana]![]()
Co do autora - najlepsza rada już była. Angielski support o dziwo potrafi rozwiązywać o wiele bardziej skomplikowane problemy niż polski, nie tylko na pokerzgwiazdko. Gdziekolwiek miałem styczność z polskim supportem, a potem z angielskim (chyba że mówimy o rodzimych firmach operujących tylko w PL), to mam wrażenie, że oni tylko hasło do konta potrafią zmienić...
[treść edytowana]
[treść edytowana]
//zachęcanie do łamania regulaminu partnerskiego pokerroomu - ultrac
[treść edytowana]
Napisane przez Azzinoth
Polecam Art. 275 KK.
[treść edytowana]
//wulgaryzmy i brak szacunku dla innego użytkownika - ultrac
Witam wszystkich,
autor tematu zamiast z premedytacją łamać regulamin pokerroomu i narażać siebie na rzeczywiście permanentnego bana a przy okazji uniemożliwić grę na PokerStars kolegom, którzy mogliby chcieć w przyszłości spróbować pokera, powinien napisać szczerze do supportu pokerroomu jak wyglądała sytuacja.
Według naszej wiedzy nikt nie dostał permanentnego bana wyłącznie za multikonto - w przypadku nieświadomego założenia dwóch kont support pozwalał na "polubowne" i "po myśli użytkownika" załatwienie sprawy.
Jeśli taka sytuacja nastąpiła i u autora tematu, nie powinno być problemu z odblokowaniem konta - wystarczy opisać całą sytuację szczerze i bez ściemniania.
Jestem pewien, że każde kombinowanie i świadome łamanie regulaminu na 100% zaowocuje absolutną i nie do cofnięcia blokadą konta i wszystkich z nim powiązanych.
Osoby wypowiadające się w temacie niech nie udzielają więcej takich rad a autorowi sugeruję zastanowienie się nad potencjalnymi konsekwencjami jego decyzji.
E: I radziłbym zwrócić uwagę na sugestię Azzinotha. Wszystkie kraje na świecie (nie tylko Polska) traktują wyjątkowo poważnie posługiwanie się nieswoimi dokumentami w celu osiągnięcia korzyści majątkowej.
Pozdrawiam
Ultrac
Masz rację ultrac, to takie głupie kombinowanie.
Pisałem już cała sytuacja jak wygląda, wszystko ze szczegółami opisałem.
Niestety nie odblokują mnie.
Naprawdę serdecznie współczuję
Spróbuj się jeszcze spytać czy istnieje możliwość skrócenia bana - zamiast permanentnego czasowy. Była podobna sytuacja w którymś temacie w tym dziale (polecam https://polska.pokerstrategy.com/forum/search.php jeśli chcesz koniecznie dzisiaj odpowiedź w którym to było temacie, ja niestety dziś zaraz znikam z forum) - gdzie użytkownik po prośbach, dostał na PokerStars bana na czas określony. Niestety był to na pewno okres dłuższy niż rok.
No i chyba pora skorzystać z https://polska.pokerstrategy.com/online-poker-rooms/
Pozdrawiam
ultrac
Art. 275 KK.
Teraz przypomniałem i uświadomiłem sobie w czym jest problem największy. Zakładając pierwsze swoje konto, nie miałem konta bankowego, a o wpłatę poprosiłem dobrego znajomego z forum internetowego. Zmieniłem hasło na łatwe, dałem mu żeby wpłacił mi kartą VISA, no i zmieniłem znowu hasło. Grałem tylko ja, ale pamiętam że na koncie zapisane były jego dane, bo dane aktualizują się wraz z pierwszą wpłatą.
Dlatego założyłem drugie konto gdy już miałem swoje konto w Banku...
F*ck. Nie wiem co teraz zrobić.
Ultrac Dzięki za pomoc. Nie śpieszy się mi z odpowiedzią. Więc poszukam i dam znać czy coś znalazłem.
Nie wiem jak mam to wszystko wyprostować z P*, jakieś pomysły? co napisać?