Przejdź do forum
Depo bonus a cashou...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Depo bonus a cashout

10 Posty
5 Użytkownicy
0 Reakcje
707 Wyświetlenia
Bushilla
Oldschool Grinder

Witam,

Mam pytanie, mianowicie potrzebuje wypłacić część rolla z pokerstars, a wyrobiłem zaledwie pare procent bonusa, dostaję wiadomość od stars " If you proceed with this cashout u will no longer be eligible for any deposit bonuses shown in your bonus status",

Mam to rozumieć, że nie będę mógł już wpłacać i otrzymywać depo bonus(bo nie wykorzystałem całych 600) czy zlikwidują mi ten który aktualnie wyrabiam.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
9 odpowiedzi
Varrancomando
Elite Grinder

Dokładnie tak. Jak wypłacisz cokolwiek to anulują ci wszystkie dostępne aktualnie bonusy

Odpowiedz
Cytat
Bushilla Autor wątku
Bushilla
Oldschool Grinder

Wow ale kapa :S

dzięki za info, bd musiał od znajomków pożyczyć

Odpowiedz
Cytat
Head Admin
spinek
PokerStrategist

Dokładnie. To co masz już aktywne do wyrabiania, możesz dalej wyrabiać, ale jeśli masz jeszcze możliwość dodatkowych depozytów na poczet bonusu od pierwszej wpłaty (STARS600) - nie wypłacaj, bo przepadną ;)

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
Bushilla Autor wątku
Bushilla
Oldschool Grinder

Dzięki spinek, trochę inaczej to przedstawiłeś niż Varrancomando.

Mam jeszcze jedno pytanie jak nie mam całego wyrobionego 1st depo bonusu i wpłacę 2nd depozyt taki, że pokryje wartość całych 600$, to będę mógł wypłacić trochę środków nie narażając żadnego z depo bonusów? (bonusy się łączą w jeden czy trzeba osobno wyrabiać tak, że 2gi się uruchomi po wyrobieniu 1szego?)

Podsumowując, pytanie brzmi czy jak wpłacę już 2nd depo aż do tych max 600$ to bd mógł wypłacać hajsy bez żadnych anulowań bonusu(nawet gdy nie jest wyrobiony 1st depo)? Jest to dla mnie ważne, bo rozważam pożyczkę na 2nd depo o ile bd mógł zaraz po nim cashoutować bez lipy

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
17ryba91
Oldschool Grinder

Bushilla, możesz wypłacić nawet całość, bonus będzie aktywny.

Odpowiedz
Cytat
Bushilla Autor wątku
Bushilla
Oldschool Grinder

no 1st depo zrobiłem 375, 2nd zrobię 225 = całość, tylko mam zagwozdkę czy mi cofną jakiś bonus jeżeli po 2nd depo zrobię szybko cashouta

Odpowiedz
Cytat
Ashikaga
PokerStrategist

szybko nie zrobisz. chyba 2 dni trzeba odczekac po depozycie zeby cashout zrobić

Odpowiedz
Cytat
17ryba91
Oldschool Grinder

Bushilla, nie cofną bonusu. Co do zlecenia wypłaty to tak jw. trzeba odczekać 48h.

Odpowiedz
Cytat
Bushilla Autor wątku
Bushilla
Oldschool Grinder

Oki dzięki all za pomoc

Odpowiedz
Cytat