Cześć,
słyszeliście, że Baazov oraz spółka Amaya otrzymali zarzuty za tzw insider trading? Czy myślicie, że nasze pieniądze na P* mogą być zagrożone? Popatrzcie jak akcje Amaya spadły

Cześć,
słyszeliście, że Baazov oraz spółka Amaya otrzymali zarzuty za tzw insider trading? Czy myślicie, że nasze pieniądze na P* mogą być zagrożone? Popatrzcie jak akcje Amaya spadły

Nie jestem pewny, czy wrzucenie linku do konkurencyjnego serwisu jest dozwolone. Ale wystarczy wejść na PokerTexas i jest to najnowszy news
Napisane przez BElluu
Czy myślicie, że nasze pieniądze na P* mogą być zagrożone?
Pieniądze trzymane na PS nie są Twoje.
Napisane przez BElluu
Cześć,słyszeliście, że Baazov oraz spółka Amaya otrzymali zarzuty za tzw insider trading? Czy myślicie, że nasze pieniądze na P* mogą być zagrożone? Popatrzcie jak akcje Amaya spadły
a czemu miałyby być zagrożone?
co mają wspólnego manipulacje kursem spółki na giełdzie (które mają działać wyłącznie na prywatną korzyść osób w to zamieszanych) z kondycją finansową spółki?
oczywistym minusem jest niestety pogorszenie wizerunku pokera na świecie.
Zdaje się, że Baazov zamierzał skupić akcje i wycofać firmę z giełdy.
Jeżeli to prawda, to taki spadek notowań akcji jest po jego myśli.
News z przed niecałych dwóch miesięcy:
David Baazov wydał w poniedziałek oświadczenie, w którym przyznał, że chce wykupić całość akcji Amaya Gaming, a następnie wycofać spółkę z giełdy. Obecnie CEO spółki ma w niej 18,6% udziałów, co czyni go jednym z największych akcjonariuszy. Nie może jednak podejmować samodzielnie najważniejszych decyzji. Akcje Amayi na giełdzie w ostatnich miesiącach stale spadają, gracze są niezadowoleni, a spółka ma przecież do spłaty ogromny kredyt, zaciągnięty na zakup Poker Stars.
Tak, na pewno zamierzał skupić akcje i podał komunikat, który zawsze powoduje wzrosty kursu.
Napisane przez Prostyczlek
Zakup starsów przez Amayę przypomina zakup PZU przez Eureko.![]()
Stara eskimoska sztuka zarabiania pieniędzy :f_biggrin:. Kluczem do sukcesów tego słupa jest tatuś.
Czy jeszcze można wypłacać kasę ze starsów czy już zablokowane wypłaty?(jestem w pracy nie mam jak sprawdzić)
Napisane przez cruchy
Czy jeszcze można wypłacać kasę ze starsów czy już zablokowane wypłaty?(jestem w pracy nie mam jak sprawdzić)
po co ta histeria?
Napisane przez Prostyczlek
Zakup starsów przez Amayę przypomina zakup PZU przez Eureko.![]()
A dokładnie na czym polega podobieństwo?
Napisane przez cruchy
Jak wszyscy tak pomyślą to na pewno zabraknie pieniędzy:f_p: wiec lepiej się śpieszyć
Jak w przeciągu niecałych 3 miesięcy (listopad - styczeń) akcje Sramaji spadły o połowę to jakoś nikt nie bił na alarm
Czy mój mokry sen się w końcu spełni i sramaja gambling wreszcie straci znaczną cześć rynku i powoli zacznie się toczyć w dół.
Mogę tylko napisać :
A mówiłem, Ostrzegałem !
Napisane przez Varrancomando
Jak w przeciągu niecałych 3 miesięcy (listopad - styczeń) akcje Sramaji spadły o połowę to jakoś nikt nie bił na alarm![]()
bo 50% w 3 miechy to tosamo co 22% w 1 dzień i zarzuty w sądzie