Przejdź do forum
Darmowy ticket 11eu...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Darmowy ticket 11euro do satelitki EPT Grand Final

9 Posty
7 Użytkownicy
0 Reakcje
893 Wyświetlenia
dewast
Oldschool Grinder

Pojawiła sie promocja - darmowy ticket 11euro do satelitki lub subsatelitki do EPT Grand Final za wpłatę min 70$.

Problem w tym, że jak wszedlem w lobby Events --> EPT --> Cash satelites to nie ma ANI JEDNEJ satelitki za 11 euro. (wyłączyłem wszelkie filtry)
Czy u was takowe się pojawiaja, a ja jestem ślepy, czy moze po prostu nie ma ich jeszcze w lobby?

Odpowiedz
Cytat
8 odpowiedzi
HTAndrzej5
Elite Grinder

Napisane przez dewast
Pojawiła sie promocja - darmowy ticket 11euro do satelitki lub subsatelitki do EPT Grand Final za wpłatę min 70$.

Problem w tym, że jak wszedlem w lobby Events --> EPT --> Cash satelites to nie ma ANI JEDNEJ satelitki za 11 euro. (wyłączyłem wszelkie filtry)
Czy u was takowe się pojawiaja, a ja jestem ślepy, czy moze po prostu nie ma ich jeszcze w lobby?

wczoraj były chyba 2x albo 3x turbo za $11, pewnie dodadzą coś jeszcze przed weekendem

Odpowiedz
Cytat

najlepiej wejdz w zadania-bilety turniejowe,klikasz ba bilet i wyskakuja wszystkie satki za bilet

Odpowiedz
Cytat
goscniedzielny
PokerStrategist

możecie przypomnieć jaki kod trzeba wpisać przy wpłacie?

Odpowiedz
Cytat
dewast Autor wątku
dewast
Oldschool Grinder

Napisane przez edziu23
najlepiej wejdz w zadania-bilety turniejowe,klikasz ba bilet i wyskakuja wszystkie satki za bilet

Dzieki :fdrink

Odpowiedz
Cytat
chico92
PokerStrategist

Można wypłacic z konta ps i wpłacic z kodem? czy beda sie czepiac ?:D

Odpowiedz
Cytat

Przy wypłacie pojawi sie komunikat, że tracisz aktualne bonusy :truestory:

Odpowiedz
Cytat
69CuZo69
PokerStrategist

A można raz wpłacić 70$ potem znowu 70$ i zgarnąć dwa bilety? Ewentualnie potem 10$ i mieć jeszcze 100k privilege freeroll?

Odpowiedz
Cytat

1. Nie
2. Tak

Odpowiedz
Cytat