Przejdź do forum
Daily Super Rewards

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Daily Super Rewards

2 Posty
2 Użytkownicy
2 Reakcje
743 Wyświetlenia
Moderator
kloda1
PokerStrategist

Daily Super Rewards

Codziennie otrzymuj nagrody i zbierz pakiet wart 25 $!

PokerStars oferuje swoim nowym użytkownikom prezent na każdy dzień tygodnia. Od darmowych biletów Spin & Go do ponad 5 $ gotówki na gry cash - każdy prezent umożliwia lepsze poznanie oferty PokerStars. Nie przegap tego!

Złóż swój pierwszy depozyt, a przez kolejne siedem dni będziesz otrzymywał nagrody łącznie warte 25 $.

Jak otrzymać darmowy pakiet

Wystarczy wpłacić 10 $ (9 €/£7/CAD 14 $) lub więcej z kodem "SUPER", aby odblokować tydzień darmowych prezentów.
Oto co wchodzi w skład pakietu Daily Super Rewards:

• Dzień 1: Trzy bilety Spin & Go warte 1 $ każdy
• Dzień 2: 5,60 $ gotówki na gry cash
• Dzień 3: Dwa bilety Sit & Go warte 1,50 $ każdy
• Dzień 4: Dwa bilety MTT warte 1,10 $ każdy
• Dzień 5: Osiem biletów Spin & Go wartych 0,25 $ każdy
• Dzień 6: Jeden bilet Sit & Go wart 3,50 $
• Dzień 7: 5,70 $ gotówki na gry cash

Bilety i gotówka będą przyznawane automatycznie co 24 godziny przez siedem dni. Wejściówki można wykorzystać w każdym turnieju o odpowiednim typie i wpisowym.

Jeśli nie masz jeszcze konta na PokerStars, skorzystaj z naszego bonusu od pierwszej wpłaty i kliknij tutaj, aby je utworzyć.

Odpowiedz
Cytat
1 odpowiedź
finek96
Oldschool Grinder

Witam, do kiedy trwa akcja? EDIT
W piątek dokonałem depozytu ok. $12. Zgodnie z opisem z poprzedniego postu powinienem codziennie dostawać różne bonusy. Dostałem tylko za piątek (czyli 1-szy dzien) 3 bilety SPIN$GO. Za sobote i niedzielę a także za dzisiaj nic nie dostałem. Może ktoś pomóc? :f_cry: Dodam że support Pokerstars milczy w tej sprawie..

Odpowiedz
Cytat