Tak jak w temacie, mam skrilla i chce koledze podladowac konto - jednoczesnie chcemy zeby to byl first depo zeby kumpel mogl dostac bonusod pierwszej wplaty.
Czy tak się stanie?
Witaj, avallach .
Tak, wpłaty można dokonać za pomocą Skrilla, jednak wtedy konto jest przypisane do tego konta PokerStars. Po prostu wyślij mu pieniądze przez transfer Skrilla, a kolega sam sobie wpłaci.
Pozdrawiam.
nie wiem czy dobrze zrozumialem...
chodzi mi o to ze kumpel ma urodziny, a ja ostatnio wypłacilem równa kwote i zostało mi ok 25$, których nie potrzebuje zwłąszcza ze robie sobie teraz dłuższa przerwe(praca, dziecko magisterka). Więc moim pomysłem było ze zrobie koledze konto na Pokerstars i ze swojego skrilla przeleję tam kasę zeby mógł skorzystać z bonusu FREE20 i wtedy bedzie mial prawie 50$ czyli odpowiedni bankroll zeby podbic swiat micro
i teraz pytam czy jest to mozliwe poprzez moje konto skrill(zalozyłem niedawno - dlatego nie jestem obeznany)?
dzieki za odpowiedz
przepraszam za swoja paskudna nature i nie gniewaj sie ale jak dla mnie s.c.i.e.m.a
a teraz do rzeczy
depozyt z Twojego Skrila na jego konto pokerstars przejdzie i bedzie to firts depo
byc moze nawet bedzie mozna ta sama droga wyplacic, ale obstawiam ze predze czy pozniej ( czytaj predzej ) zablokuja konto do wyjasnien bo operacje miedzy portfelami finansowymi a kontem pokerowym powinny byc w ramach 1 osoby
w kazdym razie powodzenia
czekałem kiedy ktoś to napisze:) prawda jest gorsza tak naprawdę chce zalożyć konto dziewczynie(gra micro sity) bo Ona się złości jak na nią krzycze jak gra na moim koncie(to już jest 100% prawda). Może napisac do suportu? zwłaszcza ze bedzie grała z naszego mieszkania czyli to samo ip(ale nie zamierzamy grac na raz - mamy tylko 1 kompa).
pomoze ktoś?
dodam ze chce zdazyc przed 06.12(tak obchodze mikołaja choc mam 25 lat) a nie wiem czy dostane przelew ze stypendium - wtedy nie byloby problemu.
dobrze zrozumiałem? masz 25 lat i już dziecko? pogięło cię? dzieciaci nigdy nie zrobią kariery pokerzysty, myślisz że taki Phil Ivey by był kim jest gdyby zajmował się dzieciakiem i magisterką, no kuźwa, powinieneś dostać bana, zawaliłeś sprawę, porażka, tragedia, dupa blada, nie mogłeś wyjąć w ostatniej chwili? time bank się skończył i nie zdążyłeś?? weź się za siebie, zostaw dziewczynę, da sobie radę, jedź do Vegas albo chociaż do Radomia
Napisane przez silvermond
dobrze zrozumiałem? masz 25 lat i już dziecko? pogięło cię? dzieciaci nigdy nie zrobią kariery pokerzysty, myślisz że taki Phil Ivey by był kim jest gdyby zajmował się dzieciakiem i magisterką, no kuźwa, powinieneś dostać bana, zawaliłeś sprawę, porażka, tragedia, dupa blada, nie mogłeś wyjąć w ostatniej chwili? time bank się skończył i nie zdążyłeś?? weź się za siebie, zostaw dziewczynę, da sobie radę, jedź do Vegas albo chociaż do Radomia
szkoda ze nie smieszne nawet. ale propsy za próbe