Przejdź do forum
Czy support pokerst...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Czy support pokerstars istnieje?

62 Posty
30 Użytkownicy
28 Reakcje
14.1 K Wyświetlenia

Siema wszystkim.
Macie jakiś kontakt z supportem pokerstars? Jakies 2 tyg temu chcieli skany potwierdzajace nowy adres. Wyslalem im wszystko co chcieli i cisza. Zero odpowiedzi. Wypłata oczekująca od 17 dni. Pisałem kolejne mejle do nich i dalej cisza. Jak wasze doswiadczenia z nimi ostatnio?
Pozdr

Odpowiedz
Cytat
61 odpowiedzi
EmiyaKiritsugu
PokerStrategist

Mi właśnie zamrozili konto za użycie funkcji self-exclude na 24h. Nagroda dla najlepszego wsparcia klienta jak w banku.

Odpowiedz
Cytat
LAPA2000
PokerStrategist

Zmartwię cię. Ja na wypłatę czekam od 11 listopada. Na maile nie odpisują, a na live chacie dowiedzieć się tylko można, że dokumenty są procedowane.

Odpowiedz
Cytat
tomsos1
Oldschool Grinder

Dziwne to wszystko , ja tez czekam na odpowiedz zwyklego maila juz 2 tygodnie , olalem to bo zadna wazna sprawa , a odnosnie wyplat to ja wyplacam srednio co 2-3 dni ale male kwoty rzedu 40-50€ i kasa jest za 3 godziny na netku

Odpowiedz
Cytat
tematznany
Oldschool Grinder

https://polska.pokerstrategy.com/forum/thread.php?postid=4789424#post4789424

Zobacz wypowiedziałem się w tym wątku.

Od września nie otrzymałem odpowiedzi na 2 maile dotyczące swojego konta, a dodatkowo napisałem ponaglenie ok. października i też nie odpisali.

Odpowiedz
Cytat
LAPA2000
PokerStrategist

Od OP i mnie wymagano przesłania dodatkowych dokumentów w celu weryfikacji. Pewnie mają chorych pracowników albo nawet cały dział na kwarantannie. Póki te automatyczne wypłaty chodzą normalnie to chyba nie ma się czym martwić.

@EmiyaKiritsugu

Znajomemu też zamrozili jakoś we wrześniu w związku z jakimś bliżej nieokreślonym dochodzeniem to prawie 1,5 miesiąca to trwało.

Odpowiedz
Cytat

Mi właśnie zamrozili konto za użycie funkcji self-exclude na 24h. Nagroda dla najlepszego wsparcia klienta jak w banku.

Ale dlaczego to zrobiłeś ? Słyszałem o gościu, który napisał mail do supportu, w którym użył dwóch słów w różnych punktach tego miala. "Problem" i "Gambling" i to wystarczyło, żeby zamrozić konto, mimo że nie chodziło mu w ogóle o problem z hazardem.

Najlepiej nic nie ruszać i nic nie klikać.

Co do supportu to ja też przechodziłem weryfikację adresu w tym roku i wszystko szło powoli, ale w końcu odpisali i już jest ok.

Pomogło w mailu użycie słowa" corprior" - wtedy odpowiadają szybciej.

Support działa kiepsko, ale działa. Trzeba też pamiętać, żeby być miłym dla nich, bo inaczej nasz case może wylądować na samym dnie i będziemy czekać dłużej. Jeden gość opisywał na twoplustwo jak przez rok nie mógł wypłacić kasy.

Aha, i lepiej nie pisać, że jesteś regiem, bo ich polityka ma na celu ograniczenie regów do minimum.

Odpowiedz
Cytat
EmiyaKiritsugu
PokerStrategist

@LAPA2000 - mam tego świadomość, sam jakiś czas temu 3 tygodnie miałem zawieszenia bo ktoś przypisał mój prywatny email(niepołączony z starsami) do swojego konta. Mi konto z miejsca zawiesili, a w tym czasie dostawałem informacje o wygranych i przegranych mojego 'kolegi' w kasynie i SNG. To nic,że do tej pory można wpisać w oprogramowaniu starsów dowolny email i nikt nawet nie poprosi o weryfikacje czy ów adres faktycznie do tego osobnika należy.

Teraz to jednak absurd - z tego co się dowiedziałem spora szansa,że po prostu 'dbają' o mnie i będą pytać czy nie mam żadnych problemów z hazardem i tiltem. W sumie może mają racje, bo dawno tak mnie nic nie stiltowało jak te zawieszenie konta.

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Dzięki za odpowiedzi. Czas zmienić room. Na szczęście nie są jedyni. Po co mam tu grać jak nie wiadomo czy kiedykolwiek coś wypłacę. Lepiej tez już nic nie wpłacać. Oni nawet na mejla nie potrafią odpisać. Pozdr.

Odpowiedz
Cytat
beniolinho
Elite Grinder

walcie do nich do supportu na tt. tam nadadzą priorytet sprawie. sprawdzone :f_thumbsup:

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Co to jest tt? =)

Odpowiedz
Cytat
beniolinho
Elite Grinder

twitter

Odpowiedz
Cytat
kapisevicius
Legacy Member

Jest jeszcze jedna opcja - tylko nie wiem czy zadziała w waszym przypadku. Ja miałem problem z zamrożeniem mi konta z niewiadomego powodu po zakończeniu okresu samowykluczenia i zadziałało gdy wysłałem maila do ich działu weryfikacji (wchodzicie do sekcji "Contact Us" na ich stronie internetowej i tam sobie wybieracie tematykę sprawy itp.) wraz ze skanem mojego dowodu osobistego i screena mojego wyciągu bankowego opisując z czym mam problem - mimo, że teoretycznie sprawa nie miała nic wspólnego z weryfikacją, bo ją przechodziłem już dawno temu i nigdy nie miałem problemu z grą/wpłatami i wypłatami na Starsach.

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Dzięki za podpowiedzi. Odpisali dzisiaj, że nie mogą otworzyć załacznika i że przyjmują dokumenty w formacie JPG. Problem w tym, że wysłałem pliki w formacie JPG. Hmm.. No cóż będę próbował dalej....

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

,

Odpowiedz
Cytat
molekpl
Oldschool Grinder

Na początku roku miałem zamrożone konto ok 5tygodni korespondując z supportem polskim, to napisałem do angielskiego i następnego dnia odmrozili. wypłaty to 1min i mam na skrillu bo wyrabiam Vipa standardowo

Odpowiedz
Cytat

mi też konto zamrozili nie ma kontaktu z supportem jaki jest email do polskiego suportu ?.

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Chyba lepiej pisac jednak z angielskim supportem. Niedługo mija miesiąc i nadal nic sie nie zmieniło w moim przypadku. Najpierw napisali ze chca dokumenty w JPG. Pozniej , ze chca przetlumaczone na angielski. Wyslalem w koncu w wymaganym formacie i w języku angielskim. Nadal nic.

Odpowiedz
Cytat
EmiyaKiritsugu
PokerStrategist

Ciesz się ,że w ogóle Ci odpisują czasem. U mnie właśnie mija 10 dzień zawieszenia i dalej nie wiem co , dlaczego, po co.

Odpowiedz
Cytat
seopaweu
PokerStrategist

Mi zamrozili, bo niechcący kliknąłem panic-button (samowykluczenie na 24h - niemieckie wymogi). Po 24 godzinach było nadal zamrożone. Napisałem do Supportu i po kilku godzinach odmrożone. Musiałem wysłać kopię dowodu i potwierdzenie adresu.

Odpowiedz
Cytat