Elo. Mam takie pytanko bo moze jestem za malo poinformowany ( nie znam super Poker Starsa ) A wiec wczoraj wygrindowalem silver star dostalem odznak itp, dzis nabilem kolejny pasek VIP co jest u gory ekranu po lewej stronie i mialem dostac gold star a tego nima a do tego po przekroczeniu 100% paska znowu musze zbierac od 0% na gold star ? wtf ? Jak ktos wie co jest nie tak to prosze o info. Z gory TY
Pozdro
Ten pasek to jest tylko ilość punktów które musisz wygenerować żeby dostać 10$ promocyjnych. Gold star jest od bodajże 3k fpp. Wejdź sobie na kasjera i po prawej stronie będziesz miał poziom Vip czy coś takiego i tam będzie napisane ile fpp potrzebujesz jeszcze do goldstara.
Może to pasek nie poziomu VIP, a Gwiezdnych Nagród.
Swój poziom VIP sprawdź w Kasjer > Status VIP
Pozdro
Potwierdzam, pasek u góry obrazuje progres Stellar bonus czyli tak zwane Gwiezdne Nagrody VIP
ja mam pytanie, czy jak odbieram gwiezdną nagrodę to punkty FPP znikają? czy tylko określona ilość punktów upoważnia do odebrania gwiezdnej nagrody bez ich utraty? to się dzieje automatycznie?
Aby odebrać Gwiezdne Nagrody VIP klikasz:
Kasjer -> Sklep VIP -> VIP Bonuses and Cash Rewa... (3 od dołu)
Płacisz za to 1 FPP. Do pierwszej nagrody musisz uzbierać 750 VPP
VPP zbierasz cały rok...
Dodam, że masz jeszcze punkty FPP, które się nie kasują. Najlepiej je wydawać grając satelity do jakichś turniejów i potem w razie wygranej wyrejestrowywać się i albo grać normalne turnieje / S&G albo zamieniać się z kimś dając swoje turniejowe $ za normalne $.
Wszystko do ustawienia w sofcie co pasek ma wskazywać czy stellary czy poziom czy zdobyte punkty w danym dniu.
Napisane przez Stafu
dzięki, a od nowego roku od nowa się zaczyna od pierwszej gwiezdnej nagrody ?
Hej,
Tak, chociaż nie jest pewne, że Stellary w takiej formie będą istniały w przyszłym roku.
Pozostałym dziękuje za odpowiedzi na pytania
Pozdrawiam
Napisane przez Urbi23
Napisane przez Stafu
dzięki, a od nowego roku od nowa się zaczyna od pierwszej gwiezdnej nagrody ?Hej,
Tak, chociaż nie jest pewne, że Stellary w takiej formie będą istniały w przyszłym roku.
Pozostałym dziękuje za odpowiedzi na pytania
![]()
Pozdrawiam
Co się martwisz, od czerwca Kaplica nas banuje i tak
W czerwcu ma wejść ustawa delegalizująca pokera on line w polsce, z tym że nie wiadmo czy prawo będzie egzekwowane w tym zakresie... pożyjemy zobaczymy...