Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Config p*

9 Posty
6 Użytkownicy
0 Reakcje
1,073 Wyświetlenia

Hi!

Krótkie pytanie - czy, jeśli tak to w jak się nazywa i w którym folderze mogę znaleźć config P*, w którym zapisane są wszystkie ustawienia w stylu auto-rebuy, layouty rozmieszczenia stołów, konfiguracje itp.
Chciałbym po prostu przenieść to wszystko na nowy komp a nie bawić się od nowa w ustawienia.

pzdr

Odpowiedz
Cytat
8 odpowiedzi
Huricano

user.ini w folderze ze Starsami.

Odpowiedz
Cytat
dragoste

Witam,

tak, plik user.ini zawiera większość konfiguracji, jednak nie ten z folderu instalacji PokerStars. Tam jest niewiele. Przynajmniej u mnie na Win7.

Zwykle jest to folder C:\Users\<username>\AppData\Local\PokerStars, ale możesz to sprawdzić wchodząc w Lobby P* -> Options -> Player Notes -> File Location. To ten sam folder.
user.ini zawiera ustawienia, jakich szukasz. Dodatkowo jeśli używasz notatek P*, to też je tu znajdziesz.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
mareczek000

W sumie też mam pytanie odnośnie konfiguracji P* to się podepnę.

Jak wyłączyć wyskakujące reklamy turniejów na otwartych stolikach? Podobno jakoś można a ja nie mogę znaleźć tej opcji.

Odpowiedz
Cytat
Huricano

Options-->Tournament announcements-->block pop-up and chat announcements

Odpowiedz
Cytat
mareczek000

Bóg zapłać dobry człowieku :)

Odpowiedz
Cytat
brommy

A jak zablokować chowające się lobby przy otwieraniu nowych stolików?

Odpowiedz
Cytat
typerolx

chyba tak Opcje - Zaawansowane opcje gier przy wielu stolikach - minimalizuj główne lobby po otwarciu stołu

Odpowiedz
Cytat
brommy

Napisane przez typerolx
chyba tak Opcje - Zaawansowane opcje gier przy wielu stolikach - minimalizuj główne lobby po otwarciu stołu

Tak. Dzięki Typerolx!!

Odpowiedz
Cytat