Przejdź do forum
Co się bardziej opł...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Co się bardziej opłaca ? Satki czy bonus dla SN

10 Posty
7 Użytkownicy
0 Reakcje
958 Wyświetlenia

Tak jak w temacie. Co się bardziej opłaca robić z fpp ? Zagrać te satki ( mega przemiał ) czy wymienić na bonus 1600$ dla SN za 100K i nie tracić x godzin na zagranie tego ?

Robiłam sobie obliczenia i wychodzi mi, że przy moim wygrywaniu 35% satek jestem na plusie około 35$ grając je... Moja próbka to około 480 satek. Jak to wygląda na większej próbce ?

Odpowiedz
Cytat
9 odpowiedzi
t4ziii
Oldschool Grinder

Ja osobiście w zeszłym roku miałem jakieś ok 60k-70k pkt, czyli nie wyrobiłem SN, a na satkach ugrałem więcej niż wynosi owe 1600$.

Odpowiedz
Cytat
Jarczyk
Oldschool Grinder

Lepiej kupic 5 zegarkow po 20k pkt i sprzedac w PL po 1500 sztuka :)

Odpowiedz
Cytat
yoovan
PokerStrategist

Satki oczywiście. Nie naparzając any2 powinno być min 33% wygranych.

Odpowiedz
Cytat
DieHardPL
Elite Grinder

http://www.ebay.com/sch/i.html?_sacat=0&_from=R40&_sop=15&LH_ItemCondition=3&_nkw=BL8097-52E&rt=nc&LH_BIN=1

Na szybko tak żeby ktoś nie pomyślał ze to było serio. Sam brałem zegarek za 14k pkt. czy coś takiego i to była wartość rynkowa. A wracając do tematu imo lepiej bonus, szkoda czasu na satki więcej możesz wygrać przy normalnych stołach plus robisz kolejne fppy a w satkach wariancja może się różnie ułożyć nawet na takiej próbce. Zresztą chyba nie znam nikogo kto ma sn i gra satki regularnie.

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Napisane przez yoovan
Satki oczywiście. Nie naparzając any2 powinno być min 33% wygranych.

No jak... 100K fpp /235 = 425 satek
Mam 35% = 149 wygram = 1638$ * (.995 po tyle sprzedaje ) = 1630

Więc zakładając, że będę miała dalej 35% wygranych ( a tak jak kolega pisze, wariancja w tych satkach jest sick ) to bez sensu walić się o 30$, gdzie w tym czasie mogę robić dalsze FPP + zysk ze stolików.

Zadając pytanie jestem ukierunkowana na bonus, ale chciałam się dowiedzieć czy ktoś kto gra je mega dużo i regularnie ma 35%+.

pzdr

Odpowiedz
Cytat
Jarczyk
Oldschool Grinder

http://www.watchshop.com/mens-citizen-calibre-8700-alarm-eco-drive-watch-bl8097-52e-p99932869.html

Znalazlem kiedys kilka stron gdzie jego cena byla wyzsza niz 1500 zl
Co do ceny rynkowej to zgadzam sie ale link ktory podalas obowiazuje ceny rynkowe w stanach a nie u nas. Ten sam zegarek np na ebay angielskim kosztuje juz 250-270 funtów co w przeliczniku daje 1300-1400 zl
Tyle ze trzeba to opchnac a nie wiadomo czy ktos bedzie chetny na taki towar. Tak czy inaczej ja chce go sobie wlasnie teraz zabrac z tym ze nie bede go raczej sprzedawal.

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

A nie macie jakiegoś info kiedy Tag Heuer y bedą ? :thinking:

Odpowiedz
Cytat
preludiumm
PokerStrategist

Napisane przez DieHardPL
http://www.ebay.com/sch/i.html?_sacat=0&_from=R40&_sop=15&LH_ItemCondition=3&_nkw=BL8097-52E&rt=nc&LH_BIN=1

Na szybko tak żeby ktoś nie pomyślał ze to było serio. Sam brałem zegarek za 14k pkt. czy coś takiego i to była wartość rynkowa. A wracając do tematu imo lepiej bonus, szkoda czasu na satki więcej możesz wygrać przy normalnych stołach plus robisz kolejne fppy a w satkach wariancja może się różnie ułożyć nawet na takiej próbce. Zresztą chyba nie znam nikogo kto ma sn i gra satki regularnie.

Jest pare takich osob, bo jak przemielalem satki to sie pojawiali.

Bonus > satki

Odpowiedz
Cytat
Woocash
Oldschool Grinder

Poza tym, zagranie 435satek zajmuje trochę czasu, tak więc imo nie warto się bawić w satki gdzie jest duża wariancja i zrobienie tych paru bonusowych $ jest wątpliwe, tylko lepiej wziąć pewniaka i ten czas poświęcić na normalny grind :P

Odpowiedz
Cytat