Przejdź do forum
Co polecacie grac d...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Co polecacie grac dochodowo na starsach?

5 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
954 Wyświetlenia
mateuszp1
Poker Player

A więc jak w temacie. Wczoraj spróbowalem swoich sił na DoN. Wygrywam ok 3/4, ale z tego raczej nie da sie zarobic ;/ Moze lpiej zwykle SnG, gdzie w kasie sa 3 osoby. Albo na NL10 SSS ?

4 odpowiedzi
Nomedes
PokerStrategist

no jak sie nie da skoro masz 3/4 ? chopie ty se lepiej policz to ci samo wyjdzie!

mateuszp1 Autor wątku
mateuszp1
Poker Player

(3*2$)-(4*1.15$)=1,4$ No moze tu jest jakis zarobek, ale np. wczoraj wygralem 8 na 14 i juz wyszlo na zero.

Nomedes
PokerStrategist

no przepraszam cie bardzo ale nie mow mi ze jestes kolejna osoba ktora o zarobkach w pokerze ma wyobrazenia typu: jestem boski bede robil ROI 50-200%

informuje cie jak kolega kolege ze ROI na poziomie 30% uznawane jest za doskonaly wynik a mysle ze wiekszosc wygrywajacych/zarabiajacych graczy utrzymuje sie miedzy miedzy 10 a 20 chyba ze cos sie ostatnio pozmienialo i o czyms nie wiem _rolleyes:

tak wiec jesli z $1 wychodzisz na $1,2 to juz jest fajnie a mysle ze wiarygodna probka to minimum jakies 1k rozdan... zaciskaj zeby i trenuj a jak chcesz latwej kasy to zaciskaj zeby i dawaj d... bo tak to juz w zyciu bywa ze za nic to mozna co najwyzej po ryju dostac :f_wink:

rafaeelloooo
Oldschool Grinder

Napisane przez mateuszp1
(3*2$)-(4*1.15$)=1,4$ No moze tu jest jakis zarobek, ale np. wczoraj wygralem 8 na 14 i juz wyszlo na zero.

To nie graj Turbo tylko zwykłe, wtedy opłata wynosi 1,1$ i jesteś już 1,6$ do przodu :)