co polecacie grac na supernove ?
myśle tutaj o jakichś 300 tyś vpp+
jakie sng najlepsze i z dosyc niskim poziomem aby wyjsc z gry przynajmniej na zero??
Policz ile rake potrzebujesz na 300k vpp. Oszacuj ile jesteś w stanie zagrać sng na stawkach na których masz roi 0% sprawdź czy jest to realne.
Nie da sie odpowiedzieć na Twoje pytanie, bo nikt nie wie jak grasz i ile grasz...
Co potrafisz grać? Co grałeś do tej pory? Ile sng na raz? Ile godzin dziennie? Na jakich limitach?
Ja grałem do tej pory 18 os, jednakże ruch strasznie słaby ostatnio był i przestawiłem się na 6maxy. Póki co nie są ta wysokie stawki, max $100, jednak, żeby poznać regów i grać przeciwko nim wychodząc na 0 potrzeba dużo czasu na analizę i nie jest na pewno łatwo ot tak sobie przestawić się z jednego rodzaju sng na inny.
edit
Widzę średnie wpisowe w twoim przypadku to 5$ czyli jakieś 2vpp za sita. Do końca roku zostało ~230 dni, 300k vpp grając sity średnio za 5$ daje średnio 650 sitów dziennie.
hehehe nie mówiłem oczywiscie o tym roku, pytam trochę z ciekawosci bo jak patrze na wyzsze stawki na sng to nie widze w nich innej mozliwosci zarabiania jak tylko granie pod rb