Przejdź do forum
citizen watch w pro...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

citizen watch w promocji

42 Posty
27 Użytkownicy
0 Reakcje
4,003 Wyświetlenia
Kaczajpg
PokerStrategist

Ostatnio pojawił się zegarek za 12 075 FPP w outlecie, jednak jest wymagany jakiś kupon. Wiecie może jak go dostać? Czy da się bez niego zamówić zegarek? Bo chciałem cały maj grindować pod ten właśnie zegarek :D

Odpowiedz
Cytat
41 odpowiedzi
doncamilloskate
Oldschool Grinder

Hmm...ale trzeba cos wklepywac? Miejsce na "kupon" jest zdaje sie zawsze, zeby wpisac :f_rolleyes:

Odpowiedz
Cytat
zebro18
PokerStrategist

nie trzeba nic wpisywać, ja dzisiaj zamówiłem bez żadnego kuponu :)

Odpowiedz
Cytat
Kaczajpg Autor wątku
Kaczajpg
PokerStrategist

nie ogarnąłem tego, jeszcze mam kaca :P

Odpowiedz
Cytat
psychoreaper
Oldschool Grinder

Kurde, a ja za swojego dałem rok temu ponad 20k. [Treść edytowana]

//venatici

Odpowiedz
Cytat
Martinique13
Oldschool Grinder

wysłałem ci zaproszenie

Odpowiedz
Cytat

[Treść edytowana]

//venatici

Odpowiedz
Cytat
xTcWarMaster
PokerStrategist

[Treść edytowana]

//venatici

Odpowiedz
Cytat
Kaczajpg Autor wątku
Kaczajpg
PokerStrategist

[Treść edytowana]

//venatici

Odpowiedz
Cytat
ksrpi989
Elite Grinder

[Treść edytowana]

//venatici

Odpowiedz
Cytat
Kaczajpg Autor wątku
Kaczajpg
PokerStrategist

[Treść edytowana]

//venatici

Odpowiedz
Cytat
martinez92pl
Elite Grinder

[Treść edytowana]

//venatici

Odpowiedz
Cytat
ksrpi989
Elite Grinder

[Treść edytowana]

//venatici

Odpowiedz
Cytat
markeba
Elite Grinder

Ciężko jest go opchnąć, miałem 2 i jednego sprzedałem na tablicy, a drugiego oddałem prawie za pół darmo. Teraz jak zdążę wyrobić 12 k to wezmę na prezent, ale coś mi się zdaje, że zniknie do jutra ; )

Odpowiedz
Cytat
slawciu
PokerStrategist

Napisane przez markeba
Ciężko jest go opchnąć, miałem 2 i jednego sprzedałem na tablicy, a drugiego oddałem prawie za pół darmo. Teraz jak zdążę wyrobić 12 k to wezmę na prezent, ale coś mi się zdaje, że zniknie do jutra ; )

to zbyt dobry zegarek, żeby były problemy go sprzedać, mam 1,5 roku i nie miałem z nim problemów

Odpowiedz
Cytat
giuseppePK
PokerStrategist

a jakie mozna miec problemy z eleganckim zegarkiem od Citi? Mam casio za 150pln i tez nie mam problemow. Fakt moj nie jest taki ladny

Odpowiedz
Cytat
markeba
Elite Grinder

Napisane przez slawciu

Napisane przez markeba

to zbyt dobry zegarek, żeby były problemy go sprzedać, mam 1,5 roku i nie miałem z nim problemów

Wszystko zależy od ceny. Uwierz, że ludzie nie rzucają się na zegarki po cenie nominalnej. Ja wystawiałem w trochę niższej cenie niż na paragonie na allegro i tablicy i owszem, dużo ludzi pytało, ale zanim się ktoś zdecydował upłynęło kilka tygodni i musiałem trochę zejść z ceny.

Myślę, że to jest jednak spoko opcja na prezent.

Odpowiedz
Cytat
thefoe
Oldschool Grinder

IMO na zarobek cienka opcja, na e-bayu sprzedają ten zegarek za 200$ (opcja kup teraz). A ja osobiscie nie lubie szukac naiwnych co wierzą w cenę RPP. No i tarcza ma logo P* wiec na prezent tez ograniczony target.

Odpowiedz
Cytat
Kaczajpg Autor wątku
Kaczajpg
PokerStrategist

Napisane przez thefoe
IMO na zarobek cienka opcja, na e-bayu sprzedają ten zegarek za 200$ (opcja kup teraz). A ja osobiscie nie lubie szukac naiwnych co wierzą w cenę RPP. No i tarcza ma logo P* wiec na prezent tez ograniczony target.

[Treść edytowana]

//venatici

Odpowiedz
Cytat

Nie ma już w ofercie P* zegarka Tag Heuer, nie? Pamiętacie może ile trzeba było za niego dać?

Jeżeli Citizen chodzi po 200$ to nie opłaca się go brać do dalszej sprzedaży nawet po promocyjnej cenie... 12k FPP w sklepiku mogę wymienić na 192$.

Odpowiedz
Cytat