Ostatnio pojawił się zegarek za 12 075 FPP w outlecie, jednak jest wymagany jakiś kupon. Wiecie może jak go dostać? Czy da się bez niego zamówić zegarek? Bo chciałem cały maj grindować pod ten właśnie zegarek
Hmm...ale trzeba cos wklepywac? Miejsce na "kupon" jest zdaje sie zawsze, zeby wpisac
Ciężko jest go opchnąć, miałem 2 i jednego sprzedałem na tablicy, a drugiego oddałem prawie za pół darmo. Teraz jak zdążę wyrobić 12 k to wezmę na prezent, ale coś mi się zdaje, że zniknie do jutra ; )
Napisane przez markeba
Ciężko jest go opchnąć, miałem 2 i jednego sprzedałem na tablicy, a drugiego oddałem prawie za pół darmo. Teraz jak zdążę wyrobić 12 k to wezmę na prezent, ale coś mi się zdaje, że zniknie do jutra ; )
to zbyt dobry zegarek, żeby były problemy go sprzedać, mam 1,5 roku i nie miałem z nim problemów
a jakie mozna miec problemy z eleganckim zegarkiem od Citi? Mam casio za 150pln i tez nie mam problemow. Fakt moj nie jest taki ladny
Napisane przez slawciu
Napisane przez markeba
Ciężko jest go opchnąć, miałem 2 i jednego sprzedałem na tablicy, a drugiego oddałem prawie za pół darmo. Teraz jak zdążę wyrobić 12 k to wezmę na prezent, ale coś mi się zdaje, że zniknie do jutra ; )to zbyt dobry zegarek, żeby były problemy go sprzedać, mam 1,5 roku i nie miałem z nim problemów
Wszystko zależy od ceny. Uwierz, że ludzie nie rzucają się na zegarki po cenie nominalnej. Ja wystawiałem w trochę niższej cenie niż na paragonie na allegro i tablicy i owszem, dużo ludzi pytało, ale zanim się ktoś zdecydował upłynęło kilka tygodni i musiałem trochę zejść z ceny.
Myślę, że to jest jednak spoko opcja na prezent.
IMO na zarobek cienka opcja, na e-bayu sprzedają ten zegarek za 200$ (opcja kup teraz). A ja osobiscie nie lubie szukac naiwnych co wierzą w cenę RPP. No i tarcza ma logo P* wiec na prezent tez ograniczony target.
Napisane przez thefoe
IMO na zarobek cienka opcja, na e-bayu sprzedają ten zegarek za 200$ (opcja kup teraz). A ja osobiscie nie lubie szukac naiwnych co wierzą w cenę RPP. No i tarcza ma logo P* wiec na prezent tez ograniczony target.
[Treść edytowana]
//venatici
Nie ma już w ofercie P* zegarka Tag Heuer, nie? Pamiętacie może ile trzeba było za niego dać?
Jeżeli Citizen chodzi po 200$ to nie opłaca się go brać do dalszej sprzedaży nawet po promocyjnej cenie... 12k FPP w sklepiku mogę wymienić na 192$.