jest od nl10,
Napisane przez greatfit
Kolejna denna promocja. Co raz bardziej chooyowy system VIP. Ciekawe czym jeszcze starsy obrzydzą swój soft swoim graczom..
na stołach aż zielono bo fishki cardhuntują, ale widze wszystkim nie da się dogodzić
Napisane przez greatfit
Kolejna denna promocja. Co raz bardziej chooyowy system VIP. Ciekawe czym jeszcze starsy obrzydzą swój soft swoim graczom..
za kilka miesięcy się skończy granie i przestaniesz narzekać
Fiszek odgroma więcej zaznaczam kolorkami niż gram , btw działa wam ? bo u mnie lipa zrobiłem czerwone asy a czarnych mi nie łyka ... nie działa jak wygram
a wpadlem tylko po promo na nl10 ;/
ktoś ma podobne problemy ?
Ahahaha faktycznie
ktoś może zechcieć mi to ukraść
całe forum już przecież wie o mojej wygranej
Thank you for your email.
We apologize for any inconvenience. There has been an issue with our system recently.
We can see you have completed the challenge and therefore we have manually credited random reward of $0.50 to your account.
If you have any other problems, do not hesitate to contact us.
We wish you a good luck at the tables.
Regards,
Pavla
Stars Support
'manually credited random reward of $0.50 to your account. '- tak tak , wierzymy
Mi nie zalicza asów kier...jednego zaliczyło, później wygrałem z 10x preflop, flop itp i lipa
Napisane przez chandlerr12
Mi nie zalicza asów kier...jednego zaliczyło, później wygrałem z 10x preflop, flop itp i lipa
W rozdaniu muszą brać udział minimum 3 osoby. Może dlatego?
Napisane przez chandlerr12
Czytałeś chociaż co trzeba zrobić aby zaliczyło czy zobaczyłeś na ślepo że jest A♥: i jak tylko go widzisz to wciskasz staka ?
Hehe, nie ma to jak dołożyć 500 rozdań do sesji bo brakuje jednej karty, było warto
Ja wczoraj wygrałem $0.50 i byłem b/e w sesji do jednej z ostatnich rąk gdzie dostałem AA i oczywiście nadziałem się na seta i skończyło się na -$10, cóż.