Przejdź do forum
Brak przelewu $

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Brak przelewu $

17 Posty
7 Użytkownicy
0 Reakcje
3,068 Wyświetlenia

Witam, ponad dobę temu zdałem quiz i wybrałem platrofme pokerstars, a nadal brak jakichkolwiek realnych środków na koncie ani śladu pkt pokerstrategy (a mój kolega miał $ następnego dnia rano).
ID to 'Frost no.1' , możecie sprawdzić czy PS zablokowało tranzakcje?
I jeszcze jedno pytanie, czy zabawa z wirtualną kasą też się liczy do strategy points ? bo już po godzinie gry zrobiłem jakąś 30krotność tego powitalnego 1k i nie wiem czy opłaca się z tym bawić dalej.pzdr

16 odpowiedzi
VictorM

To kolega miał spore szczęście. Zazwyczaj trzeba poczekać kilka dni.

Gra na wirtualne pieniądze nie nabija punktów.

jeśli chodzi o pokerstars tam trzeba dłużej poczekać, bo mój polecony, znajomy, poleciłem mu by tam się zarejestrował i też czeka już kilka dni ale to normalne, ja na mansion dostałem w 2dni

Ja mam taki sam problem tyle że juz 3 dzień czekam na POKER STARS i ani widu ani słychu. Zrobiłem wszystko według instrukcji. Jak myślicie ile to może potrwać jeszcze?

mi nie przyznali bonusu na pokerstars bo kiedyś na wirtualna grałem ale czekałem na odpowiedź ze strony pokerstars by w końcu zmienić platformę prawie 2tyg. więc to może 1-1.5w twoim przypadku potrwać

To skoro wybrałem platforme moge ja teraz zmienić i mimo że pieniadze nie przyszły mi na poker stars jak zmienie platforme to przyjdą mi np na inna??

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

ojej, lepiej zarejestruj sie na inny mail jak masz i zdaj quiz ponownie a gwarantuje ze bedzie duzo szybciej niz kombinowac tj mowisz bo nie wiem czy to w ogole przejdzie.

A do postu wyzej - co ma ps do grania wirtualna $ ? chyba po to jest żeby na niej trenować niepewne elementy albo sie wyładować jak brak realnej floty...będzie lipa jak nie zezwolą na przelew bo na ps gra mi sie najlepiej:\

ranczerpol

do tygodnia nawet to moze trwac ...

Walderam

Witajcie

anakhan napisał
ojej, lepiej zarejestruj sie na inny mail jak masz i zdaj quiz ponownie a gwarantuje ze bedzie duzo szybciej niz kombinowac tj mowisz bo nie wiem czy to w ogole przejdzie.

A ja wątpię, żeby to przeszło. Za zdublowane konta grozi natychmiastowy ban obydwu kont, nie polecam.

anakhan napisał
Witam, ponad dobę temu zdałem quiz i wybrałem platrofme pokerstars, a nadal brak jakichkolwiek realnych środków na koncie ani śladu pkt pokerstrategy (a mój kolega miał $ następnego dnia rano).
ID to 'Frost no.1' , możecie sprawdzić czy PS zablokowało transakcje?
I jeszcze jedno pytanie, czy zabawa z wirtualną kasą też się liczy do strategy points ? bo już po godzinie gry zrobiłem jakąś 30krotność tego powitalnego 1k i nie wiem czy opłaca się z tym bawić dalej.pzdr

Po pierwsze wyraźnie jest napisane, że przelew kapitału startowego może potrwać do 48h (liczy się czas w dni robocze). Jeśli jednak będą jakieś problemy, czas ten może się wydłużyć.

Po drugie sprawdźcie najpierw Wasze skrzynki mailowe i system ticketów, czy nie zostaliście poproszeni o przesłanie skanów dokumentów w celu weryfikacji tożsamości.

Gdy już będziecie mieć pewność, że wszystko jest z Waszej strony ok (łącznie z ewentualną weryfikacją Waszych danych osobowych), zaś najdalej do wtorku nie będziecie mieć kapitału startowego na Waszych kontach, odezwijcie się w tym wątku, a będziemy działać dalej.

Na razie nie widzę żadnych powodów do paniki, trzeba po prostu wykazać odrobinę cierpliwości.

Nie przyznajemy Strategy Points za grę na play money - jak sama nazwa wskazuje, play money służą wyłącznie do zabawy :)

rybex napisał
To skoro wybrałem platforme moge ja teraz zmienić i mimo że pieniadze nie przyszły mi na poker stars jak zmienie platforme to przyjdą mi np na inna??

Jeśli wybrałeś już platformę i oczekujesz na przelanie kapitału startowego, to cierpliwie poczekaj. Jeśli w ciągu kilku najbliższych dni nadal nie doczekasz się na przelew, trzeba będzie wysłać ticket do naszego supportu z wyjaśnieniem problemu i z prośbą o możliwość zmiany platformy startowej.

Pozdrawiam

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Kurde chcą dowód a ja nie mam skanera.eh no to jestem w dużej ciemnej

light100

zrób zdjęcie aparatem

Walderam dzięki za wyjaśnienie. A skrzynkę mailowa mam pusta. Ale mam pytanie mam jedno konto które nie używam. Kiedyś używałem. Ale stworzyłem drugie specjalnie do tego przelewu. Jak moge tamto usunąć? I czy to może powodować problem z przelewem?

Wiem moje pytanie jest głupie ale jestem początkujący wiec...;D

Walderam

rybex napisał
Ale mam pytanie mam jedno konto które nie używam. Kiedyś używałem. Ale stworzyłem drugie specjalnie do tego przelewu. Jak mogę tamto usunąć? I czy to może powodować problem z przelewem?

Mówisz o koncie na PokerStars? Jeśli grałeś tam na prawdziwe pieniądze, to będzie problem, bo zakładanie drugiego konta real money jest niezgodne z regulaminem pokerroomu. Konta, na którym kiedykolwiek grałeś na prawdziwe pieniądze, na pewno nie da się usunąć. Wcześniej czy później PokerStars wykryje obydwa konta, jeśli ich właścicielem jest ta sama osoba. Wtedy PokerStars może zablokować obydwa konta bez podania przyczyny. Jeśli konto, o którym wspominasz, służyło tylko do zabawy na playmoney i nigdy nie było na nim ani centa, to być może PokerStars usunie to stare konto, ale to już tylko i wyłącznie zależy od ich podejścia do sprawy.

A odnośnie skanu dowodu, to wystarczy zrobić zdjęcia aparatem cyfrowym w takiej jakości, aby były czytelne i przesłać na wskazany adres. Nie muszą to być skany.

Na starym koncie grałem tylko na wirtualne pieniądze, z realna kasą chciałem zacząć przygodę dopiero teraz oczywiście jeżeli wpłynie;D

Dalej nie ma i na poczcie też nic nie dostałem;(

mój kolega, mój polecony już prawie 10dni czeka na bonus na pokerstars