Witam,
Czy Wam też po aktualizacji przestał działać HUD w HM1?
PS historia się zapisuje po angielsku, katalog bez zmian, wcześniej z niego brał, ponowne skazanie nic nie daje.
Witam,
Czy Wam też po aktualizacji przestał działać HUD w HM1?
PS historia się zapisuje po angielsku, katalog bez zmian, wcześniej z niego brał, ponowne skazanie nic nie daje.
Wcześniej ręka rozpoczynała się od
"PokerStars Game #xxxxxxxxxxx:"
a po aktualizacji P* zapisując ręce rozpoczyna od:
"PokerStars Hand #xxxxxxxxxxx:"
ot taka niewielka zmiana i trzeba czekać na aktualizację HM
diabelb format zapisu ręki, a wyświetlanie HUDa to dwie różne sprawy. Przez to może Ci nie importować rąk poprawnie, ale wyświetlanie HUDa, a właściwie jego brak jest z innej przyczyny.
Zapewne zmieniły się nazwy klas okien, przez co trackery nie potrafią znaleźć okien stołów.
Napisane przez dragoste
diabelb format zapisu ręki, a wyświetlanie HUDa to dwie różne sprawy. Przez to może Ci nie importować rąk poprawnie, ale wyświetlanie HUDa, a właściwie jego brak jest z innej przyczyny.![]()
what?
Jeśli źle importuje ręce to nie ma jak HUDa wyświetlać, bo nie wie jakiego
1.12.09 pomaga w HM1..
na resztę trzeba czekać
Ewentualnie, nie róbcie na razie update P*.
Hm.. w sumie...
Najpierw pomyślałem, że przecież na obserwowanych stołach też wyświetla, ale teraz mi uświadomiłeś, że P* zapisuje 30 handów obserwowanych.
Tak czy inaczej nie pojawia się nawet ikonka PT3 na stołach, więc coś innego też musiało się zmienić.
Napisane przez daveronek
dzieki, update pomogl
U mnie update HM1 do 1.12.09a nic nie dał.
Napisane przez DeeJay90
Jak zrobić update hma?
podbijam to się na stronie hm robi ? bo w katalogu gdzie mam zainstalowany HM nie widzę takiej opcji
E: dzięki sergii
Napisane przez dajmi
Napisane przez DeeJay90
Jak zrobić update hma?podbijam to się na stronie hm robi ? bo w katalogu gdzie mam zainstalowany HM nie widzę takiej opcji
AKTUALIZACJA HM: https://polska.pokerstrategy.com/video/14158/
Napisane przez kopoland
Napisane przez thefoe
u mnie HUD na pt3 dzialaa robiles jakas akutalizacje ?
ostatnio? nie , ale mam chyba najnowsza wersje 3.11.7 beta