Przejdź do forum
Bonus Spin & Go

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Bonus Spin & Go

11 Posty
8 Użytkownicy
0 Reakcje
1,620 Wyświetlenia
Moderator
kloda1

By uczcić wdrożenie nowego formatu SnG "Spin & Go" tego października, PokerStars daje wszystkim swoim graczom możliwość wypróbowania go za darmo!

By wziąć udział, po prostu wykonaj depozyt 25 $ lub więcej, używając kodu bonusowego "SPIN5" (nie musi to być twój pierwszy depozyt) przed 20 października, godz. 01:59 , a w nagrodę otrzymasz bilety "Spin & Go" o wartości 7 $.

Dodatkowo, jeśli ukończysz któreś z codziennych wyzwań Spin & Go (patrz niżej) będziesz miał szansę na więcej nagród.

Codzienne wyzwania Spin & Go

Ukończ proste wyzwania Spin & Go między 9 a 19 października, aby mieć szansę na wygranie darmowych biletów Spin & Go i gotówki. By wziąć udział, postępuj według poniższej instrukcji:

• Otwórz okno dziennych wyzwań Spin & Go w kliencie pokerowym lub aplikacji moblinej.
  • Kliknij "Start" na dostępnym wyzwaniu, a twój progres zacznie być mierzony. Nowe wyzwanie pojawi się każdego dnia między 9 a 19 października.
  • Jeśli pomyślnie ukończysz swoje wyzwanie, w ciągu dwóch godzin otrzymasz nagrodę.

W poniższej tabeli przedstawiono spis wszystkich wyzwań i oferowanych za nie nagród:

Jeżeli nie masz jeszcze konta na PokerStars, skorzystaj z naszego bonusu od pierwszej wpłaty i załóż je już teraz klikając tutaj.

Odpowiedz
Cytat
10 odpowiedzi
przemasso

A przy wykonywaniu depozytu przez skrill jak wpisać ten kod? Żadnego pola na kod nie widziałem przy wpłacie dziś. :thinking:

Odpowiedz
Cytat
kred9k

ile tych biletów 7$ sie dostaje po tej wplacie? Jeden ?

Odpowiedz
Cytat
Flikers89

Napisane przez kred9k
ile tych biletów 7$ sie dostaje po tej wplacie? Jeden ?

Cztery bilety po 1$ i jeden 3$.

Odpowiedz
Cytat
Harnas2407

u mnie to samo wpłatę robiłem a kodu nie wiem gdzie wpisać..

Odpowiedz
Cytat
kamil13151

Hej :)

Powinno wyskoczyć takie okienko:

Jeśli nie macie takiego, to proszę o zrobienie screena i wklejenie tutaj linku.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
Harnas2407

.html

Odpowiedz
Cytat
kamil13151

Jeżeli od momentu ogłoszenia promocji dokonywałeś wypłaty to wszelkie promocje dotyczące depozytów są dla Ciebie niedostępne, dlatego też nie masz możliwości wpisania kodu. Jeśli nie robiłeś wypłaty, wówczas napisz do supportu PokerStars.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
Harnas2407

a to wszystko jasne..
Wypłate robiłem..
thx..

Odpowiedz
Cytat
bullek

Gdzie mogę wykorzystać ticket $13 Spin & Go Bundle ?

Odpowiedz
Cytat
Główny administrator
spinek

Napisane przez bullek

Gdzie mogę wykorzystać ticket $13 Spin & Go Bundle ?

To jest taki ticket techniczny, który zostanie zamieniony w ciagu 48h na odpowiednią ilość zwykłych ticketów do Spin & Go.

Za ticket $13 Spin & Go Bundle dostaniesz 3 x $3, 4 x $1 standardowych ticketów do Spin & Go.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat