Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

blokada konta

9 Posty
6 Użytkownicy
0 Reakcje
922 Wyświetlenia
vitabrevis

Witam,

Mam następujący problem. Nie mogę się zalogować na Pokerstars, bo dostaję komunikat że mam frozen account. Powiazalam niedawno konto Fulltilt i Pokerstars. Czy to moze być źródło problemu? Wyslalam maila do supportu ale narazie bez odpowiedzi.
Przychodzi mi do glowy, że mogli się czepnąc tego, że mój chłopak wypłacił kasę z TaFu i wpłacił mi na konto (pośrednio przez skrill). Z tym, ze nie gramy na dwóch kontach jednocześnie, a on na swoim nie gra od paru lat.
Czy coś możecie doradzić? Czy to tymczasowa sprawa?

Odpowiedz
Cytat
8 odpowiedzi
Arystes

Żaden z użytkowników nie zgadnie jaka jest natura problemu między tobą a PokerStars. Napisz maila do supportu PokerStars, z pytaniem dlaczego zablokowano twoje konto, i jak udzielą Ci odpowiedzi ustosunkuj się do niej.

Odpowiedz
Cytat
TEIGREKPE

Witaj vitabrevis,

Tak jak napisał Arystes ciężko będzie nam ustalić jaka jest przyczyna zablokowania twojego konta i doradzić tylko mogę skoro napisałaś już do supportu, że musisz cierpliwie poczekać i rozwiązać problem bezpośrednio z PokerStars.

Życzę Ci w takim razie pozytywnego rozwiązania problemu, a o wyniku tej sprawy możesz tu napisać.

Jakbyś miała dodatkowe problemu to pisz śmiało, chętnie pomożemy :)

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
bezcenny24

Napisane przez vitabrevis
Czy coś możecie doradzić? Czy to tymczasowa sprawa?

tymczasowa, myślę, że do obiadu odblokują...pozdrawiam ;-)

Odpowiedz
Cytat
Moderator
Elzo2012

Nie sądzę osobiście, żeby tak szybko poszło.
Na pewno będzie weryfikacja danych obu kont - i to kilka dni potrwa

Odpowiedz
Cytat
bezcenny24

Napisane przez Elzo2012
Nie sądzę osobiście, żeby tak szybko poszło.

Nie wyczułeś ironii? ;]

Co do blokady konta, to z pewnością jest to blokada bezpieczeństwa.
Jeżeli dostały statusy frozen, to z paru przygód jakie miałem okazje mieć.. od razu na przypisane maile przychodzi informacja o tym, że konto jest wyłączone i jeżeli chcesz odzyskać dostęp to musisz przejść weryfikacje. Standardowo 2 dokumenty.
Jeżeli jest więcej kont. to poproszą o wyjaśnienia co Cie łączy z danymi osobami.

Odpowiedz
Cytat
Moderator
Elzo2012

Wiem, przechodziłem to.
Trwało i trwało - no ale trochę nabroiłem - to musiałem cierpieć:)
Najfajniej było jak znajomemu napisali, ze konto mu odblokowali - a co chciał wejść na jakiś stół - to wyskakiwał napis o blokadzie.
On do suportu pisze, że blokada - a oni że wszystko OK i żeby sobie grał.
I tak ze cztery kolejki maili.
W końcu napisał, że następne maile będzie słał bezpośrednio do zarządu, żeby kogoś w suporcie w końcu ktoś porządnie kopnął w tyłek - to wtedy o dziwo konto się naprawiło - a nawet w mailu od suportu dopatrzył się magicznego słowa: przepraszamy

Odpowiedz
Cytat
martynka56

Napisane przez Elzo2012
W końcu napisał, że następne maile będzie słał bezpośrednio do zarządu, żeby kogoś w suporcie w końcu ktoś porządnie kopnął w tyłek - to wtedy o dziwo konto się naprawiło - a nawet w mailu od suportu dopatrzył się magicznego słowa: przepraszamy

To kolega wpływowy widać :-) Tak czy inaczej taki kopniak w tyłek mógłby boleć, bo "pracownicy" supportu, to w większości boty, które po odpowiednim przefiltrowaniu pytania wysyłają gotowe odpowiedzi...które zwykle wystarczają.

Dlatego, często dostaje się od nich odpowiedzi całkowicie nie na temat, albo ogólnikowe delikatnie powiązane z pytaniem.

Mi z polskiego supportu zawsze odpisuje Pan Grzegorz lub Pani Monia.. zwykle nie na temat kompletnie. Dopiero ok 3-4 wymiany maili pojawia się odpowiedz wyczerpująca i rozwiązująca problem...z całkiem innego działy i od osoby o nie polskim imieniu ;-)

Odpowiedz
Cytat
vitabrevis Autor wątku
vitabrevis

Trochę to potrwało i musiałam przesłać różne dokumenty, ale po paru dniach konto odblokowane :)

Dzięki za odpowiedzi

Odpowiedz
Cytat