O co chodzi w tym nowym challenge'u z choinką? Kiedy zacznie się nabijać progres na tych czerwonych bombkach? Kliknąłem Opt-in, ale przy każdej z bombek mam "0 of X completed".
Spoiler

O co chodzi w tym nowym challenge'u z choinką? Kiedy zacznie się nabijać progres na tych czerwonych bombkach? Kliknąłem Opt-in, ale przy każdej z bombek mam "0 of X completed".

A chuj wie o co tu chodzi. Gram se, gram, aż tu nagle coś jebło, błysnęło, patrzę a to bombka. Ta pierwsza od góry.
Każda bombka albo część większej to jedna wyrobiona skrzynka, więc żeby wyrobić te 44 elementy bombek trzeba wyrobić tyle skrzynek. Bez downgrade'owania skrzynek mało kto albo nikt tego nie wyrobi.
Co otrzymałeś za pierwszą bombkę?
Napisane przez skajlacz
Każda bombka albo część większej to jedna wyrobiona skrzynka, więc żeby wyrobić te 44 elementy bombek trzeba wyrobić tyle skrzynek. Bez downgrade'owania skrzynek mało kto albo nikt tego nie wyrobi.
Co otrzymałeś za pierwszą bombkę?
Dostałem ten ticket, o którym mowa w poście Skajlacza. Ja na tych NL10-NL16 rzeźbię sobie złote skrzynki i wyrobię w sumie z 5-6 miesięcznie. Jakbym zrzucił skrzynki do srebrnego poziomu to może miałoby to jakiś sens.
E: Czyli jebać te ich święta
Diemdzi, są 24 bombki czerwone, każda do wyrobienia na jeden dzień promocji. Pomijając jeden dzień nie wyrobisz ostatniej najbardziej wartosciowej złotej bombki. W pierwszym poście wprowadziłem błąd, czerwone się stackują i odblokowują kolejno następne kolory, na oko wyjdzie 1% rb, chyba, że się przyfarci w 50k draw z biletów. Zabrali możliwość wyrobienia MPC 5x i zastąpili kupo promocją