Napisane przez SosCzosnkowy
Napisane przez Aimboy
Napisane przez SosCzosnkowy
100% popieram !!
Mnie też irytuje to, że ludzie sobie w koszulakach z komuchami mogą paradować po ulicy, a za swastykę na koszulce masz sprawę w sądzie. Chociaż to starożytny symbol szczęścia.
Zasrane stereotypy i ciemnota tego narodu nie zna granic.
Taaa
Ciemnotą tego narodu uważasz to, że swastyka kojarzona jest jako symbol nazizmu, a nie jakiegoś starożytnego symbolu szczęścia, o którym nikt nie słyszał? Fajnie masz!
Zdecydowanie tak, ponieważ ja minimalnie oczytany - coś tam wiem - i mi się to kojaży z legianami rzymskimi, szczęściem i zwycięstwem. To że Hitler także posłużył się tym symbolem wcale mu nie ujmuje. To bardzo ciekawe że Che' nie kojarzy się z komunizmem i zabójstwami, a walką o wolność
Poczekajmy aż ktoś dopuści się ludobójstwa, a wzór na jego mundurze biedzie widniał krzyż. Ciekawe czy w ciemnym ślepo katolickim narodzie także zakażą krzyżyka. Albo kóko, kwadrat, cokolwiek...
Dopuszczamy komuchów, to dopuśmy nazistów.
Totalna bzdura.
Zawsze śmiać mi się chce jak ci niby światowi i oczytani tak walczący ze stereotypami i "ciemnogrodem", sa najbardziej zmanipulowani. Zapomniałeś jeszcze wtrącić zwrot "czarna mafia" ostatnio modny bardzo wśród jaśnie oświeconych i jedynie słusznie myślących.
A skoro ten "ślepo katolicki naród" jest tak ciemny i prosty, to jedź gdzie indziej, pokaż swastykę i zapytaj z czym się kojarzy. Pewnie głównie ze szczęściem, radością i Bogiem Świętopełkiem..