Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko
353 Posty
96 Użytkownicy
510 Reakcje
80.6 K Wyświetlenia
aghiri

jak sie zaktualizuje i potem w pliku z AppData user.ini wpisze się to co pisałem we wcześniejszym poście, to odpala się niby stara wersja, ale StarsHelper nie działa, jak się kliknie na gracza, by zmienić kolorek to nie ma legendy kolorków, wiec już występują jakieś błędy.
Poza tym, jeśli Starsy wymusiły odgórnie taki update, to nie wiem czy nie zrobią jakichś sankcji za grzebanie w sofcie i przywracanie na siłę starej wersji.
Chyba pozostaje się przyzwyczaić, zrobiłem moda pod Aurorę swojego czasu, tutaj link do wątku:
https://polska.pokerstrategy.com/forum/thread.php?postid=4794720#post4794720

Odpowiedz
Cytat
Bilson

Nie dziala mi ten mod. Probowalem zarowno intalacji szybkiej jak i wolnej.

Podejrzewalem, że szybka nie zadzialala, bo u mnie folder nazywa sie "Pliki Programów", ale wolna też nie zadziałała.

Działa to komuś po dzisiejszym update?

Odpowiedz
Cytat
aghiri

Co znaczy, że nie działa? Co tam się wyświetla?
Sprawdź czy nie masz folderu PokerStars "tylko do odczytu"

Odpowiedz
Cytat
Bilson

folder Pokerstars faktycznie jest tylko do odczytu. Gdy probuje zmienic wyskakuje blad

Odpowiedz
Cytat
aghiri

musisz to robić z uprawnieniami administratora, sprawdz ustawienia w windowsie odnosnie swojego konta, czy logujesz sie jako admin, czy jakis uzytkownik z ograniczonymi przywilejami

Odpowiedz
Cytat
Bilson

Napisane przez aghiri
musisz to robić z uprawnieniami administratora, sprawdz ustawienia w windowsie odnosnie swojego konta, czy logujesz sie jako admin, czy jakis uzytkownik z ograniczonymi przywilejami

Jestem zalogowany jako zwykly user(ze względów bezpieczenstwa), ale przy probie zmainy "do odczytu" i innych zmian wpisuje haslo admina i chyba to powinno wystarczyc? ale sprobuje to potem zrobic zalogowany jako admin.

btw tez wam w aurorze guziki raz dzialaja raz nie? czasem musze kilka razy klikanc zeby wcisnac fold/bet

btw2 macie jakis sposob na kopiowanie nickow graczy, do wklejenia w sharku?

Odpowiedz
Cytat
danielkirej

U mnie wszystko hasa jak należy, odpalone starsy, H2N, kilka stołów, firefox, discord i nic się nie dzieje. PCet 3 lata dzisiaj skończył.

Odpowiedz
Cytat
herekPL

Napisane przez Bilson

btw2 macie jakis sposob na kopiowanie nickow graczy, do wklejenia w sharku?

StarsCaption ogarnia.

Odpowiedz
Cytat
Bilson

.

Odpowiedz
Cytat
koval21

no zajebiście, żegnaj multitabling, pora wracać grania 2-3 stółów. Ja nie wiem co tam za kosmiczna technologia jest w tej Aurorze, że bardziej obciąża procesor niż Cyberpunk 2077? Może łączy się ze stacją kosmiczną czy z jakimś Starlinkiem, czy z czipami ze szczepionek, czy ki huj? :facepalm:

Odpowiedz
Cytat
Spiderro

Działa wam na aurorze hud z HM2? U mnie ręce normalnie pobiera, zapisuje na kompie i w HM2, a huda na stolikach nie widać.

Odpowiedz
Cytat
wycioreks

Napisane przez Bilson

btw tez wam w aurorze guziki raz dzialaja raz nie? czasem musze kilka razy klikanc zeby wcisnac fold/bet

Mam to samo.

Napisane przez Spiderro
Działa wam na aurorze hud z HM2? U mnie ręce normalnie pobiera, zapisuje na kompie i w HM2, a huda na stolikach nie widać.

Hud z Hm2 u mmnie trybi.

Odpowiedz
Cytat
Kursik21

HM2 u mnie też działa. Natomiast jak chce zmienić rozmiar stołu "manualnie" to komputer mi wiesz ze czarny ekran wyskakuje... Ma ktoś taki problem ? Ktoś z tym problemem poradził sobie ?

Odpowiedz
Cytat
Crash0118

Do dzisiaj działała mi opcja z plikiem .bat :f_cry:
Zna ktoś programy podobne do SH które działają?

Odpowiedz
Cytat
koval21

Napisane przez Bilson

ja klikam od razu dwa razy, wtedy rzadziej muszę wracać do tego stołu i poprawiać kliknięcie

Odpowiedz
Cytat
delragazzo

Hej,

starshelper is dead now (administratorzy nie odpisują od jakiś 4 miesięcy, także full wy......, nawet już się pojawiła zbiórka na aktualizacje, ale pewnie nic z tego nie będzie). Macie jakiś soft do multitablatingu do polecenia? (który jeszcze by liczył pot equity % live? Ale wydaje się, że to jest dream na ten moment :D). Na P* tile nie da się grać (szczególnie 9 tables+, a mam ogromny monitor).

Table Optimazer też się wy******* jakiś czas temu, posciągałem parę softów, ale totalny syf - wygląda, że nie zostało już nic.

P.S.
Czemu P* niszczą już ostatki tego tak zajebistego przed laty side'a? - przecież ta Aurora nie jest jakaś zajebista, mają dosłownie parę HUDów do wyboru, a psują wszystkie softy wspierające...

(HM3 + P* client przynajmniej u mnie chodzą bez zarzutów).

Odpowiedz
Cytat
dangelboy

Jest jakiś sposób żeby zwiększyć czcionkę notatek ?

Odpowiedz
Cytat
aghiri

^ nie ma

Odpowiedz
Cytat
koval21

Napisane przez dangelboy

wiem, że to z dupy rozwiazanie ale możesz mieć włączonego CapsLocka podczas gry, pisać notatki drukowanymi literami, zawsze to ciut większe te litery. Gorzej z notatkami które już masz napisane małymi :/

Odpowiedz
Cytat
lokomotywa

Napisane przez dangelboy

Chyba jedyne sensowne rozwiązanie na ten moment to powiększenie rozmiaru stołu, nawet kosztem tego że jeden nachodzi na drugi :(

Odpowiedz
Cytat