jak sie zaktualizuje i potem w pliku z AppData user.ini wpisze się to co pisałem we wcześniejszym poście, to odpala się niby stara wersja, ale StarsHelper nie działa, jak się kliknie na gracza, by zmienić kolorek to nie ma legendy kolorków, wiec już występują jakieś błędy.
Poza tym, jeśli Starsy wymusiły odgórnie taki update, to nie wiem czy nie zrobią jakichś sankcji za grzebanie w sofcie i przywracanie na siłę starej wersji.
Chyba pozostaje się przyzwyczaić, zrobiłem moda pod Aurorę swojego czasu, tutaj link do wątku:
https://polska.pokerstrategy.com/forum/thread.php?postid=4794720#post4794720
Nie dziala mi ten mod. Probowalem zarowno intalacji szybkiej jak i wolnej.
Podejrzewalem, że szybka nie zadzialala, bo u mnie folder nazywa sie "Pliki Programów", ale wolna też nie zadziałała.
Działa to komuś po dzisiejszym update?
Co znaczy, że nie działa? Co tam się wyświetla?
Sprawdź czy nie masz folderu PokerStars "tylko do odczytu"
folder Pokerstars faktycznie jest tylko do odczytu. Gdy probuje zmienic wyskakuje blad

musisz to robić z uprawnieniami administratora, sprawdz ustawienia w windowsie odnosnie swojego konta, czy logujesz sie jako admin, czy jakis uzytkownik z ograniczonymi przywilejami
Napisane przez aghiri
musisz to robić z uprawnieniami administratora, sprawdz ustawienia w windowsie odnosnie swojego konta, czy logujesz sie jako admin, czy jakis uzytkownik z ograniczonymi przywilejami
Jestem zalogowany jako zwykly user(ze względów bezpieczenstwa), ale przy probie zmainy "do odczytu" i innych zmian wpisuje haslo admina i chyba to powinno wystarczyc? ale sprobuje to potem zrobic zalogowany jako admin.
btw tez wam w aurorze guziki raz dzialaja raz nie? czasem musze kilka razy klikanc zeby wcisnac fold/bet
btw2 macie jakis sposob na kopiowanie nickow graczy, do wklejenia w sharku?
U mnie wszystko hasa jak należy, odpalone starsy, H2N, kilka stołów, firefox, discord i nic się nie dzieje. PCet 3 lata dzisiaj skończył.
Napisane przez Bilson
btw2 macie jakis sposob na kopiowanie nickow graczy, do wklejenia w sharku?
StarsCaption ogarnia.
no zajebiście, żegnaj multitabling, pora wracać grania 2-3 stółów. Ja nie wiem co tam za kosmiczna technologia jest w tej Aurorze, że bardziej obciąża procesor niż Cyberpunk 2077? Może łączy się ze stacją kosmiczną czy z jakimś Starlinkiem, czy z czipami ze szczepionek, czy ki huj?
Działa wam na aurorze hud z HM2? U mnie ręce normalnie pobiera, zapisuje na kompie i w HM2, a huda na stolikach nie widać.
Napisane przez Bilson
btw tez wam w aurorze guziki raz dzialaja raz nie? czasem musze kilka razy klikanc zeby wcisnac fold/bet
Mam to samo.
Napisane przez Spiderro
Działa wam na aurorze hud z HM2? U mnie ręce normalnie pobiera, zapisuje na kompie i w HM2, a huda na stolikach nie widać.
Hud z Hm2 u mmnie trybi.
HM2 u mnie też działa. Natomiast jak chce zmienić rozmiar stołu "manualnie" to komputer mi wiesz ze czarny ekran wyskakuje... Ma ktoś taki problem ? Ktoś z tym problemem poradził sobie ?
Do dzisiaj działała mi opcja z plikiem .bat
Zna ktoś programy podobne do SH które działają?
Napisane przez Bilson
ja klikam od razu dwa razy, wtedy rzadziej muszę wracać do tego stołu i poprawiać kliknięcie
Hej,
starshelper is dead now (administratorzy nie odpisują od jakiś 4 miesięcy, także full wy......, nawet już się pojawiła zbiórka na aktualizacje, ale pewnie nic z tego nie będzie). Macie jakiś soft do multitablatingu do polecenia? (który jeszcze by liczył pot equity % live? Ale wydaje się, że to jest dream na ten moment :D). Na P* tile nie da się grać (szczególnie 9 tables+, a mam ogromny monitor).
Table Optimazer też się wy******* jakiś czas temu, posciągałem parę softów, ale totalny syf - wygląda, że nie zostało już nic.
P.S.
Czemu P* niszczą już ostatki tego tak zajebistego przed laty side'a? - przecież ta Aurora nie jest jakaś zajebista, mają dosłownie parę HUDów do wyboru, a psują wszystkie softy wspierające...
(HM3 + P* client przynajmniej u mnie chodzą bez zarzutów).
Napisane przez dangelboy
Jest jakiś sposób żeby zwiększyć czcionkę notatek ?
wiem, że to z dupy rozwiazanie ale możesz mieć włączonego CapsLocka podczas gry, pisać notatki drukowanymi literami, zawsze to ciut większe te litery. Gorzej z notatkami które już masz napisane małymi :/
Napisane przez dangelboy
Jest jakiś sposób żeby zwiększyć czcionkę notatek ?
Chyba jedyne sensowne rozwiązanie na ten moment to powiększenie rozmiaru stołu, nawet kosztem tego że jeden nachodzi na drugi