W main evencie z 20:15 zawsze rejestracja trwała 90 minut. Dzisiaj to było 60 minut. Czy to stała zmiana?
Właśnie w nocnej wersji wczoraj (właściwie dzisiaj nad ranem) to samo, lipa straszna, zdaje mi się że kogoś wkurzyło granie z late rega IMO zmiana in minus
Imo samobój pokerstars, gra mniej ludzi płacą mniej rake i jeszcze wypłaty niższe. Mi najbardziej przeszkadza, że zamiast przyjemnego 15-20 min turka na odstresowanie trzeba męczyć się 45 min tylko do końca fazy rebuy.
Zmiana jest na stałe, niestety dotyczy wszystkich MTT 3x-Turbo, zmiany wprowadzili o dziwo po MicroMillions. Pisałem do supportu czy to błąd czy zmiana stale i niestety na stałe.
Fisze apelowaly ze wchodzi reg i im zabiera zetony przed tuz przed addonem czy jak? O co tu chodzi?
Zjebali na maksa, i ciekawi mnie czym sie kierowali. Na tych warunkach turniej do odstrzalu.
Napisane przez DieHardPL
Petycja by się zdała![]()
Spróbować nie zaszkodzi. Ja jestem za.
Tylko jak taka petycja mialaby wygladac? Moze po prostu zalozymy jeszcze watek na 2+2 czy innych serwisach i niech kazdy po prostu wysle im mejla. Jak ich zaleje, to moze sie zastanowia...
Nie ogarniam tematu ankiet i petycji internetowych ale wydaje mi sie ze sa jakies stronki ktore to umozliwiaja. Mozna taka powiesic gdzies w necie i pozbierac podpisy na ps i 2+2 a pozniej spamowac starsy z linkiem do petycji podpisanej przez xxx osob.
Napisane przez maklakiewicz
Zmiana jest na stałe, niestety dotyczy wszystkich MTT 3x-Turbo, zmiany wprowadzili o dziwo po MicroMillions. Pisałem do supportu czy to błąd czy zmiana stale i niestety na stałe.
Oczywiście, że nie wszystkich. Omahowe 3x i niektóre satelity są dalej w starej strukturze.
Na pewno chcą zobaczyć jak bardzo traffic spadnie ale jestem przekonany że wrócą do wyjściowej wersji.
Pytałem o to support i dostałem taką oto odpowiedź:
"Dziękujemy za ponowny kontakt.
Informujemy, że większość decyzji podejmowanych w sprawie zmian
wprowadzanych w turniejach oparta jest na komentarzach otrzymanych od
naszych graczy."
Napisane przez michalex
Pytałem o to support i dostałem taką oto odpowiedź:"Dziękujemy za ponowny kontakt.
Informujemy, że większość decyzji podejmowanych w sprawie zmian
wprowadzanych w turniejach oparta jest na komentarzach otrzymanych od
naszych graczy."
To tak samo jak wierzyć, że ** nie są rigged :nh
To była jakas ankieta na ten temat?Ja nic nie dostałem może same donki były badane :).