Siema
Konto na starsach mam od około roku, ale mało tam grałem... Ofc podpięte pod pokerstrategy... Dzisiaj dostałem maila, w którym to otrzymałem kolejny kapitał startowy na pokerstars... Da się go wykorzystać?
Siema
Konto na starsach mam od około roku, ale mało tam grałem... Ofc podpięte pod pokerstrategy... Dzisiaj dostałem maila, w którym to otrzymałem kolejny kapitał startowy na pokerstars... Da się go wykorzystać?
to akurat zależy
założyłem sobie kiedyś konto na WH (podpięte pod PS) i mało z niego korzystałem, a po jakimś czasie dostałem tam kapitał startowy
najlepiej zapytaj naszego suportu
Napisane przez llukaszzz
SiemaKonto na starsach mam od około roku, ale mało tam grałem... Ofc podpięte pod pokerstrategy... Dzisiaj dostałem maila, w którym to otrzymałem kolejny kapitał startowy na pokerstars... Da się go wykorzystać?
Napisz jak coś wykombinujesz bo akurat tez dostałem maila
a konto mam już od bardzo dawno podpięte pod PS.
Witam,
niestety w wyniku naszego błędu część naszych użytkowników otrzymała takowego meila. Muszę was poinformować, że jest to niestety pomyłka i nie otrzymacie kapitału startowego na tej platformie.
Serdecznie was wszystkich przepraszamy.
Pozdrawiam
Hej,
potwierdzam, że newsletter został wysłany przez pomyłkę. Przepraszamy za zamieszanie. Wkrótce powinniście otrzymać kolejną wiadomość z wyjaśnieniem/przeprosinami.
Pozdrawiam.