Przejdź do forum
2gi kapitał na star...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

2gi kapitał na starsy

7 Posty
7 Użytkownicy
0 Reakcje
536 Wyświetlenia
llukaszzz
PokerStrategist

Siema

Konto na starsach mam od około roku, ale mało tam grałem... Ofc podpięte pod pokerstrategy... Dzisiaj dostałem maila, w którym to otrzymałem kolejny kapitał startowy na pokerstars... Da się go wykorzystać?

Odpowiedz
Cytat
6 odpowiedzi
roztocz
PokerStrategist

nie. to działa tylko wtedy kiedy nie masz konta na danym PR.

Odpowiedz
Cytat
marcinshark
Oldschool Grinder

to akurat zależy
założyłem sobie kiedyś konto na WH (podpięte pod PS) i mało z niego korzystałem, a po jakimś czasie dostałem tam kapitał startowy
najlepiej zapytaj naszego suportu

Odpowiedz
Cytat

Jakie warunki trzeba było spełnić aby dostac owy kapitał ?

Odpowiedz
Cytat
szumacher
PokerStrategist

Napisane przez llukaszzz
Siema

Konto na starsach mam od około roku, ale mało tam grałem... Ofc podpięte pod pokerstrategy... Dzisiaj dostałem maila, w którym to otrzymałem kolejny kapitał startowy na pokerstars... Da się go wykorzystać?

Napisz jak coś wykombinujesz bo akurat tez dostałem maila :) a konto mam już od bardzo dawno podpięte pod PS.

Odpowiedz
Cytat
Refic
Oldschool Grinder

Witam,

niestety w wyniku naszego błędu część naszych użytkowników otrzymała takowego meila. Muszę was poinformować, że jest to niestety pomyłka i nie otrzymacie kapitału startowego na tej platformie.

Serdecznie was wszystkich przepraszamy.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
Head Admin
Marta
Poker Player

Hej,

potwierdzam, że newsletter został wysłany przez pomyłkę. Przepraszamy za zamieszanie. Wkrótce powinniście otrzymać kolejną wiadomość z wyjaśnieniem/przeprosinami.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat