Przejdź do forum
2 konto na pokersta...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

2 konto na pokerstars

35 Posty
25 Użytkownicy
1 Reakcje
16.8 K Wyświetlenia

Napisane przez Neoko
Mozna zalozyc 2 konto na pokerstars na te same dane wczesniejsze konto nie bylo na pieniadze nic nie wplacalem 0 kasy

Trzeba e-mauil jakis napisac ?

Można!! Wystarczy napisać email do Supportu P* wyjaśnić całą sytuacje ja napisałem i rozpatrzyli moją wiadomość pozytywnie.. :)

Odpowiedz
Cytat
mtk87
PokerStrategist

Cytat:
Napisane przez mtk87
Witam-mam pytanie odnośnie tego czy można jakoś sprawdzić na pokerstrategy jakie konto mam przypisane tzn
User ID / ID użytkownika:

do danego pokerromu -ponieważ nie wiem czy dobrą wprowadziłem w pokerromie i mi punktów nie nalicza...

Witam,

rozumiem, że nie jesteś pewien czy na PokerStrategy podałeś ten sam nick, który masz na pokerroomie?
Jeśli tak, to proszę napisz ticket do naszego supportu i opisz całą sytuację. Oni posiadają takie dane i będą w stanie Ci pomóc. Rozumiem również, że konto zakładałeś z reflinka PokerStrategy?

Pamiętaj, że support działa tylko w dni robocze, więc obecnie z okazji świąt nie otrzymasz odpowiedzi.

Pozdrawiam serdecznie

Salyk-Czy ten ticket ma być po Angielsku czy może być po Polsku?

-------------------------------------------------------------------------------

Cytat:
Napisane przez Neoko
Mozna zalozyc 2 konto na pokerstars na te same dane wczesniejsze konto nie bylo na pieniadze nic nie wplacalem 0 kasy

Trzeba e-mauil jakis napisac ?

Można!! Wystarczy napisać email do Supportu P* wyjaśnić całą sytuacje ja napisałem i rozpatrzyli moją wiadomość pozytywnie..

Lexo123 -a czy te drugie konto, które można po wcześniejszym pozytywnym rozpatrzeniu przez ps założyć na starym loginie, nickname? czy trzeba już sobie nowy wymyślać...?

Odpowiedz
Cytat
Sebsn122
PokerStrategist

Panowie do odważnych świat należy zaczynam wygrywać więcej i nie chce obudzić się z ręką w nocniku przy wypłacie wole zaryzykować 100$ a nie 1000$

Mam 2 konta korzystam z jednego na przednie wpłacałem ale miało błąd w dacie urodzenia
pisze i wysyłam zobaczymy
Dzień dobry
Przesyłam dokument potwierdzający moją tożsamość.
Jednocześnie chciałbym poinformować że posiadałem wcześniej inne konto na pokerstars, prawie na pewno o Nicku xxx. Z którego nie wypłacałem środków finansowych ani na którym nie wyrobiłem żadnego bonusu.
Założyłem drugie konto z powodu błędów w danych osobowych na poprzednim min. Daty urodzenia i badajże kodu pocztowego.
Teraz wiem że nie powinienem tak robić. I czuje sie odpowiedzialny za złamanie regulaminu.
Dlatego informuje państwa o zaistniałej sytuacji i proszę o zgodę na grę na koncie obecnym tj. xxx.
Na czym bardzo mi zależy gdyż państwa serwis w mojej ocenie jest najlepszy. A gra na nim zaczęła sprawiać mi dużo satysfakcji
Proszę o pozytywne rozpatrzenie, jak również o nie blokowanie konta którego obecnie używam do czasu rozpatrzenia mojej prośby.

Odpowiedz
Cytat
Aimboy
PokerStrategist

Ja bym to olał. Na poprzednim koncie nic nie robiłeś, miałeś inną datę urodzenia, więc to nie byłeś ty :)

Odpowiedz
Cytat
Sebsn122
PokerStrategist

Witaj xxxxx!

Dziękujemy za wiadomość.

Informujemy, że korzystanie z więcej niż jednego konta gracza jest naruszeniem warunków Umowy Licencyjnej PokerStars.

Po sprawdzeniu naszych danych okazało się, że następujące konta należą do tej samej osoby:

"xxxxx" [konto główne]
"xxxxxx"

Wszystkie konta duplikaty zostały zamknięte, a jedynym otwartym kontem na PokerStars z którego możesz korzystać, zostało Twoje konto główne. Prosimy o nieotwieranie kolejnych kont, gdyż może to skutkować trwałą utratą prawa do gry na naszym portalu.

I gra jak macie dwa to lepiej napisać i mieć z głowy problem.

Odpowiedz
Cytat
dangaru
PokerStrategist

Mam 1k$ na p*. Nigdy nic nie wypłacałem, więc moje dane nie są potwierdzone. Jeżeli bym przetransferował te 1k$ do kumpla, a potem napisał do supportu p*, że ktoś się pode mnie podszył i żeby usunęli to konto, to mógłbym założyć nowe konto na te dane i podpiąć je do PS?

Odpowiedz
Cytat

Napisane przez dangaru
Mam 1k$ na p*. Nigdy nic nie wypłacałem, więc moje dane nie są potwierdzone. Jeżeli bym przetransferował te 1k$ do kumpla, a potem napisał do supportu p*, że ktoś się pode mnie podszył i żeby usunęli to konto, to mógłbym założyć nowe konto na te dane i podpiąć je do PS?

śmierdzi na kilometr po za tym po takiej akcji jak przelew do kumpla śmierdzi jeszcze bardziej (nie wydaje mi się żeby nie sprawdzili historii konta zanim je usuną i taka akcja na pewno nie przejdzie). Nie radzę próbować chyba że chcesz stracić te 1k$.

Odpowiedz
Cytat
Sebsn122
PokerStrategist

Po historia z bwin potwierdzam dane przed wypłatą a nie w jej trakcie.

Bo w trakcie wypłaty stres i czekanie do tyg na potwierdzenie i do tyg na wypłatę.

A jak potwierdzasz przed nawet z niezgodnościami to większość roomów w 12h sie wyrabia

Odpowiedz
Cytat
Paddre
PokerStrategist

Napisane przez dangaru

Nie przejdzie, bo te pieniadze zostana zablokowane. Z tego co wiem to da sie wyplacic tylko pieniadze wplacone i ugrane, wiec jesli przelejesz te pieniadze i usuniesz, to potem musisz jakos ponownie ugrac te pieniadze (np poprzez wygenerowanie rake), inaczej nie wyplacisz.

No i samo przelewanie, usuwanie, tworzenie i przelewanie spowrotem kasy smierdzi kryminalem :P

Odpowiedz
Cytat
Libera
Elite Grinder

Siema

Ja miałem kiedyś dwa konta na pokerstars, na jednym ( drugim ) wpłacilem sobie swoja kase, na pierwszym nigdy prawdziwych $ nie miałem, w rezultacie tam przy próbe wypłaty napisali mi, że mam dwa konta te pierwsze zamkneli a drugie zostawili ;]

Odpowiedz
Cytat
Ukasz12
Poker Player

Witam,

Odnawiam temat. Moje pytanie brzmi czy można w jakikolwiek sposób założyć drugie konto na Pokerstars.eu po wcześniejszym zablokowaniu pierwotnego konta na własne życzenie ? Zostałem ostrzeżony, że nie będę mógł go z powrotem wznowić. Próbowałem wykorzystać wciągnięcie Full tilta do PS w celu ponownego otwarcia ale się nie zgodzili.. Nie mam zamiaru grać z konta kolegi albo brata bo mogę zostać szybko zbanowany.

Kiedyś grałem SNG i nie mogę znalezc innej platformy z taką ilością SNG ewt. turniejów MTT jak PS.

Mam pewien pomysł, żeby założyć następne konto na moje dane z innego kraju tzn. jestem tam zarejestrowany wszędzie jako "Lukasz" nie Łukasz, mam konto w zagranicznym banku, zagraniczny adres i otworzyłbym konto na tamto państwo, reszta danych zostałby ta sama. Czy jest sens robić coś takiego ? ;)

Odpowiedz
Cytat
EmiyaKiritsugu
PokerStrategist

IMO nie masz co ryzykować - wiadomo,że konta trzeba zweryfikować poprzez przesłanie skanu dokumentów - a z tego bez problemu ustalą ,że to nie jest twoje pierwsze konto.

Odpowiedz
Cytat

Napisane przez Ukasz12
Witam,

Odnawiam temat. Moje pytanie brzmi czy można w jakikolwiek sposób założyć drugie konto na Pokerstars.eu po wcześniejszym zablokowaniu pierwotnego konta na własne życzenie ? Zostałem ostrzeżony, że nie będę mógł go z powrotem wznowić. Próbowałem wykorzystać wciągnięcie Full tilta do PS w celu ponownego otwarcia ale się nie zgodzili.. Nie mam zamiaru grać z konta kolegi albo brata bo mogę zostać szybko zbanowany.
Mam pewien pomysł, żeby założyć następne konto na moje dane z innego kraju tzn. jestem tam zarejestrowany wszędzie jako "Lukasz" nie Łukasz, mam konto w zagranicznym banku, zagraniczny adres i otworzyłbym konto na tamto państwo, reszta danych zostałby ta sama. Czy jest sens robić coś takiego ? ;)

Cześć,
Dożywotnie samowykluczenie z gry, bo o takim chyba wspominasz, dożywotnio wyklucza Cię z gry na PokerStars, na prawdziwe pieniądze. Każda próba ominięcia blokady będzie przez PokerStars traktowana jako złamanie regulaminu. Nowe konto może wtedy zostać zamknięte a środki zgromadzone na nim skonfiskowane. Osobiście nie radzę wdrażać podobnych pomysłów w życie. Jak sam wspomniałeś, zostałeś poinformowany o nieodwracalności tej operacji.

Pozdrawiam,
SiemaAS

Odpowiedz
Cytat
Ukasz12
Poker Player

Dzięki za odpowiedzi :) odpuszczę sobie grę na PS.

Polecacie jakieś sensowne platformy do grania turniejów mtt, które są dostępne w Polsce ?

Odpowiedz
Cytat
Neffarius
Legacy Member

LottoPoker uruchomiany w już niedługo w 2050 roku

Odpowiedz
Cytat