Cytat:
Napisane przez mtk87
Witam-mam pytanie odnośnie tego czy można jakoś sprawdzić na pokerstrategy jakie konto mam przypisane tzn
User ID / ID użytkownika:
do danego pokerromu -ponieważ nie wiem czy dobrą wprowadziłem w pokerromie i mi punktów nie nalicza...
Witam,
rozumiem, że nie jesteś pewien czy na PokerStrategy podałeś ten sam nick, który masz na pokerroomie?
Jeśli tak, to proszę napisz ticket do naszego supportu i opisz całą sytuację. Oni posiadają takie dane i będą w stanie Ci pomóc. Rozumiem również, że konto zakładałeś z reflinka PokerStrategy?
Pamiętaj, że support działa tylko w dni robocze, więc obecnie z okazji świąt nie otrzymasz odpowiedzi.
Pozdrawiam serdecznie
Salyk-Czy ten ticket ma być po Angielsku czy może być po Polsku?
-------------------------------------------------------------------------------
Cytat:
Napisane przez Neoko
Mozna zalozyc 2 konto na pokerstars na te same dane wczesniejsze konto nie bylo na pieniadze nic nie wplacalem 0 kasy
Trzeba e-mauil jakis napisac ?
Można!! Wystarczy napisać email do Supportu P* wyjaśnić całą sytuacje ja napisałem i rozpatrzyli moją wiadomość pozytywnie..
Lexo123 -a czy te drugie konto, które można po wcześniejszym pozytywnym rozpatrzeniu przez ps założyć na starym loginie, nickname? czy trzeba już sobie nowy wymyślać...?