Ok, wpłaciłem 100 jak się rejestrowałem - kilka dni temu.
Czy teraz musiałbym jeszcze raz wpłacić 50?
Tak, musisz wpłacić jeszcze raz używając kodu tego do biletu z tym że pamiętaj, że nie możesz wcześniej nic wypłacić bo to Ci skasuje bonus
Termin wpłat minął o północy Panowie
Dziś już nikt nie dostanie darmowego biletu P:
A field faktycznie jest gigantyczny
Jak stwierdzic kiedy sie konczy turniej. Zakladajac ze ebdzie 100k ludzi z poczatkowym stackiem 5k, wszystkich zetonow bedzie 500kk, czyli w HU sredni stack bedzie 250kk, mozna zalozyc ze hu skonczy sie najpozniej na blindach 10/20mln czyli 70 level. 70 razy 10min to 11h i 40min, dodajac 11 przerw to bedzie 12h 35min. Podsumowujac turniej powinien skonczyc sie do 8 rano. Autorze na uparciucha zdazylbys do pracy:)
izzi zwlaszcza ze maksymalnie w tunieju moze zagrac 150k:D, pewnie przebija lekko gwarantowana sume zeby tylko pokerstars nie dokladal do puli od siebie:D.
Apropo pamietam turniej gdzie pokerstars dolozyl od siebie chyba z 250k:O, byl to bodajze scoop 109 z 1.5mln gwaratnowane, od wtedy juz nie popelnili tego bledu:)
zeby w tym turku dojsc do jakichs sensownych miejsc bedzie trzeba miec wiadro farta
Napisane przez narybek
izzi zwlaszcza ze maksymalnie w tunieju moze zagrac 150k:D, pewnie przebija lekko gwarantowana sume zeby tylko pokerstars nie dokladal do puli od siebie:D.
Apropo pamietam turniej gdzie pokerstars dolozyl od siebie chyba z 250k:O, byl to bodajze scoop 109 z 1.5mln gwaratnowane, od wtedy juz nie popelnili tego bledu:)
Niezły kuźwa biznes - prowizji dla pokerroomu jest 1$ przy 100k już mają 100 tysięcy dolarów na czysto
Co oni z tą kasą robią
Jakby tak policzyc dzienny zysk z casha, mtt i sng i pozniej roczny to mysle ze by wyszlo wiecej jak budzet Polski:D, trzeba wziac pod uwage ze te 25-30% im odchodzi z rakebacku:)
Nie wiem juz czy liczyc na jakis szip czy na eliminacje jakiegos zawodnika teamu pro
ale juz po ptokach nie wlplacaj
Zasil swoje konto PokerStars kwotą co najmniej $50, a otrzymasz wart $11 darmowy bilet do specjalnej edycji turnieju Sunday Storm. Aby otrzymać darmowy bilet, wystarczy użyć kodu bonusowego „STORM” przed 23:59 ET 14 kwietnia.