Witam na P* gram od grudnia 2010 z bonusu startowego z ps . Robiłem kilka wypłat. Jezeli teraz wpalace jakies pieniądze to dostane bonus od 1 wplaty czy mi juz przepadła taka możliwość ?
Pierwsza wpłata to pierwsza wpłata imo, ale może się mylę
Btw... Jak udało Ci się nie przepuścić kapitału startowego, a dodatkowo zrobić kilka wypłat ?
no właśnie pierwsza wplata to pierwsza wplata , a ja dostałem bonus ....
Jeżeli nie masz nic konstruktywnego do powiedzenie to się nie wypowiadaj .
Bonus od pierwszej wpłaty (cytując za P*):
"100% bonusu otrzymasz, jeżeli dokonasz swojej pierwszej wpłaty prawdziwych pieniędzy na PokerStars podczas trwania okresu obowiązywania promocji, wpisując w odpowiednie pole kod STARS600. Dla każdej bonusowej wpłaty musisz go osobno wprowadzić.
Jeżeli podczas jej trwania, ale przed dokonaniem pierwszej wpłaty, wypłacisz z konta PokerStars jakąkolwiek kwotę pieniędzy, nie będziesz uprawniony do uzyskania tego bonusu. "
Niestety to chyba tyle w temacie
Cześć dzienisz,
jeżeli cały czas grałeś za pieniądze z kapitału startowego i nigdy nie dokonałeś wpłaty własnych pieniędzy na PokerStars, to należy Ci się bonus od pierwszej wpłaty. Swoje wpłaty możesz podzielić na trzy części zgodnie z poniższą zasadą:
W odróżnieniu od tego typu promocji na innych poker roomach, bonus od PokerStars możesz podzielić na trzy mniejsze części, deponując przykładowo po 200 $ za każdym razem. Co najważniejsze: po wpłaceniu pierwszej raty, masz 90 dni na zasilenie konta pozostałymi dwoma transzami oraz za każdym razem, gdy wpłacasz pieniądze, musisz posłużyć się kodem bonusowym STARS600.
Więcej szczegółów znajdziesz na stronie https://polska.pokerstrategy.com/poker-stars/
Pozdrawiam.