Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] zxcvbnm

66 Posty
28 Użytkownicy
0 Reakcje
4,377 Wyświetlenia
Sepurta

Napisane przez RetireD2019
szybkie budowanie bankrolla jest dla cieniasów ; O poker to przedewszystkim cierpliwość i pokora - a najlepiej się ja zdobywa na mikrostawkach. Po tym co ja przeżyłem, tyle ile razy w dupe dostałem i tyle razy ile sie musiałem podnosić nie mając tych 2ch cech - nie poleciłbym szybkiego budowania rolla nikomu :)

kasa przyjdzie tak czy tak..poprostu trzeba zawsze dawać z Siebie najwięcej.. :)

Zgadzam się. Mimo że nie wyszedłem jeszcze z mikro to wiem ze bardzo uczą te stawki pokory. A jak pujdziesz na łatwiznę to tylko na wyższych stawkach stracisz więcej $$, bez sensu.

Rakolinho

BEKON JESTES BEZNADZIEJNY

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Nie, jesli stracisz na wyzszych to dopiero wtedy nauczysz sie pokory, a skill wzrosnie.
Poza tym na micro placisz za duzy rake.

KudlatyPL

witam
jak szybko zbudować bankroll ?(
chyba trzeba grac po prostu dużo i dobrze :f_confused:

Napisane przez 7bekon7
[Treść Edytowana]7

Tylko że na wyższe stawki trzeba przechodzić będąc do tego odpowiednio przygotowanym , posiadać jakąś podstawową wiedzę którą najprawdopodobniej będą posiadać inni gracze , trzeba mieć odpowiedni zapas bankrolla.

Co by tu więcej pisać śmierdzi jakąś lewizną i nie radzę nikomu się w to bawić bo na 99% to jakiś szwindel.

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

[Treść Edytowana]

WaszkaG21

najlepiej shotnąć od razu heads upa sng za 40$ dostając kapitał startowy, potem za 80$ i już praktycznie mamy rolla na nl10 :ayfkm:

KudlatyPL

[Treść Edytowana]

Napisane przez 7bekon7
Nie. Zeby przejsc na wyzsze stawki potrzeba miec bankroll. Bo jesli bijesz micro to na wyzszych stawkach nie zginiesz.

Przeczytaj dokladnie mojego posta. Wyraznie napialem, ze nie obedzie sie bez umiejetnosci i nauki. Jesli masz umiejetnosci na micro, mozesz wejsc wyzej o ile roll pozwala. I tyle.

No to nie wiem po co sobie utrudniać życie i stosować jakieś strategie szybkiego budowania rolla skoro można jak pewnie większość graczy na PS.com piąć się po limitach.

Metody na szybkie budowanie rolla ? :

- Napieprzać po 100k rąk dziennie (nawet jak będzie 2bb na 100 to i tak było by całkiem przyzwoicie)

- Grać dobrze i trzymać się BRM (oczywiście trzeba poświęcić trochę czasu na grę oraz naukę , uczęszczać na treningi i rozwiązywać quizy pokerowe).

A teraz metody dla niecierpliwych i nierozsądnych graczy bądź też dla farciarzy

- seria all-inów na czerwone czyli "albo trafię albo busto"

- trafienie jakiegoś Jackpota

Czyli nie ma jakichś cudownych metod na powiększanie swojego bankrolla w bardzo krótkim czasie [Treść Edytowana]

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

[Treść Edytowana]

Rasacz

IMO najlepiej zbudowac br botem.

joke.

[Treść Edytowana]

baranek

[Treść Edytowana]

KudlatyPL

<zief>

_Anonymous_ Autor wątku