Przejdź do forum
Zimowe freerolle z ...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Zimowe freerolle z pulą 200 000 € na iPoker!

14 Posty
10 Użytkownicy
0 Reakcje
1,184 Wyświetlenia
Moderator
kloda1
PokerStrategist

iPoker daje ci okazję na wczesny świąteczny bonus tej zimy, dodając 200 000 € do puli nagród w dziewięciu freerollach w listopadzie i grudniu!

Freerolle - 5 w listopadzie i 4 w grudniu - odbywać się będą w każdą niedzielę o 18:00 od 2 listopada aż do 28 grudnia. Nie przegap tej okazji!

By wziąć udział, po prostu złóż minimalny depozyt (niektóre roomy mogą mieć dodatkowe wymagania) w tygodniach przed freerollami, które chcesz zagrać.

Spójrz na poniższą tabelę, by zobaczyć szczegółowe okresy składania depozytów i biorące udział poker roomy.

W promocji obowiązują standardowe warunki i zasady promocji uczestniczących poker roomów, które mogą być zmienione w każdej chwili.

Odpowiedz
Cytat
13 odpowiedzi
art133
Oldschool Grinder

/

Odpowiedz
Cytat
Skibcio
PokerStrategist

Witaj art133,

Minimalny depozyt jest uzależniony od tego na jaki poker room chcesz wpłacić pieniądze oraz od tego jaką metodą chcesz dokonać wpłaty. Ciężko jest jednoznacznie odpowiedzieć na to pytanie.

Najlepiej po zalogowaniu się na swoim poker roomie spróbuj wpłacić jak najmniejszą kwotę. Otrzymasz wtedy komunikat o tym ile wynosi minimalny depozyt.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
Kohan669
PokerStrategist

A jaka jest przewidywana rekompensata z tytuły zwiechy tego krzaka bezpośrednio przed/w trakcie turnieju?

Odpowiedz
Cytat
hardcorowy997
PokerStrategist

Witam

Wie ktoś może czy są jakieś dodatkowe wymagania na WH odnośnie tej promocji ?
pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
Head Admin
spinek
PokerStrategist

Cześć hardcorowy997,

Na William Hill oprócz depozytu należy ugrać 10 WHPoints w podanym terminie, aby zakwalifikować się do danego freerolla.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
Head Admin
spinek
PokerStrategist

Napisane przez spinek
Cześć hardcorowy997,

Na William Hill oprócz depozytu należy ugrać 10 WHPoints w podanym terminie, aby zakwalifikować się do danego freerolla.

Uściślę jeszcze, że trzeba też zapisać się na stronie William Hill. Najlepiej sprawdź ten wątek:
-> https://polska.pokerstrategy.com/forum/thread.php?postid=3411261#post3411261

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
Daemal
PokerStrategist

Betfair chyba odpada - żadnego info o promocji, a support nie wie o co chodzi - po 10min czekania na odpowiedź na live chacie gościu dumnie dał mi linka do 100k$ depositor freerolls z sierpnia :facepalm:

Odpowiedz
Cytat
Head Admin
spinek
PokerStrategist

Hej Daemal,

Pojawiła się w końcu informacja na temat tej promocji na stronach Betfair Poker :)
Oprócz depozytu trzeba zdobyć 25 Status Points, aby zakwalifikować się do danego freerolla.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
adidadi
PokerStrategist

Jakie są dodatkowe wymagania na Winnerze?

Odpowiedz
Cytat

Ściągnąłem Titan Poker, zarejestrowałem się. Babka z obsługi mówi mi że nie ma tych freerolli u nich. O co chodzi?

Odpowiedz
Cytat
Head Admin
spinek
PokerStrategist

Napisane przez okmanek
Ściągnąłem Titan Poker, zarejestrowałem się. Babka z obsługi mówi mi że nie ma tych freerolli u nich. O co chodzi?

To coś się musiała pomylić. Są te freerolle w lobby i jest informacja na ich temat na stronie Titan Poker. Aby dostać token, należy dokonać depozytu i zdobyć 10 Titan Points

@adidadi
Na Winner Poker poza depozytem należy ugrać 1EUR rake'u.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
sojowyjarz
PokerStrategist

Domyślam się, że na Paddy też trzeba coś ugrać? :)

Odpowiedz
Cytat
Skibcio
PokerStrategist

Hej,

Tak. W przypadku paddypowerpoker wystarczy 10 Power Points.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat