Witam zastanawiam się nad kupnem zestawu do pokera Ale nie jestem pewien bardzo bym prosił o pomoc zestaw nosi nazwę COPAG poker set 300 więcej zetonow nie potrzebuje chodzi mi o to czy zetony są dobrze wykonane A czy karty nie psują od razu. W TEJ chwili posiadam zestaw do pokera Marki MANOPOULOS i jestem zawiedziony skrzynka ładna aczkolwiek zamki są krzywe większość zetonow jest kiepieskiej jakości A KARTY to żenada po jednym turnieju wyglądają jakby miały 40 lat. Prosiłbym o pomoc
Moge Ci polecic Piatnika bo od kilku dlugich gier mi sie sprawdzaja. A z kartami to jest tak ze zalezy z kim grasz. Jak wszyscy wycieraja chipsy w karty to nic nie da rady xP.
A i jak cos to 2 miesiace szukalem maszynki do tasowania kart. Zamowienie z Chin nie dotarlo a w EU nigdzie nie ma w sensownej cenie.
Jeśli zależy Ci na zestawie wysokiej jakości proponuje żetony ceramiczne. Niestety musisz się liczyć ze sporym wydatkiem bo cena 1 żetonu to koszt miedzy 2-3 zł. Natomiast jest w czym wybierać i można skompletować bardzo estetycznie wykonane i nietuzinkowe żetony (poniżej przykładowy zestaw Tiki King)

Natomiast jeśli dysponujesz mniejszym budżetem rozsądnym wyborem będą 14 g żetony z wstawką metalową.
Tutaj również masz do wyboru różne wzory. Cena od sztuki to koszt ok 1 zł. Poniżej przykładowy zestaw z motywem Las Vegas Poker Club

Cena walizki na żetony 300 szt. to koszt ok 70 zł.
Jeśli chciałbyś więcej informacji odezwij się na priv.
Dzięki za wszystkie odpowiedzi, ale fajnie by było gdyby odezwał się ktoś na temat samego zestawu COPAG poker set 300 w czarnej drewnianej walizce. Kolega powyżej napisał o ceramicznych i z wkładem metalowym. Z tego co się orientuję to właśnie te z copag są z wkładem metalowym. Bardzo chciałbym ceramiczne aczkolwiek nie lubię zamawiać rzeczy z innych krajów. Wolałbym zamówić bezpośrednio w Polsce. Powtarzam czy ktoś opowie coś o zestawie COPAG czy warto to kupować?
Jeśli chcesz zamówić żetony ceramiczne z kraju to pierwszy lepszy wyszukany sklep w google
Szczerze nie polecam właśnie dostałem ten zestaw i zwróciłem. Wracam Do tematu JAKI ZESTAW DO POKERA KUPIĆ? ktoś mi powie czy opłaca się pokerstars mini set będę grał w 4 osoby.
Nie polecam. Przejrzyj sobie ten sklep co CI podałem i może jeszcze jakieś inne znajdziesz na terenie kraju.
Jeśli zależy Ci na żetonach z logiem Poker Stars to proponuje te
Na początek dobrze jest zakupić małą próbkę i potem podjąć ostateczną decyzję.
Widziałem zetony pokerstars na ich oficjalnej stronce zetony zestaw 500 całkiem fajne i nie ma tej ogólnej srebrnej walizy. Co uważasz?
PS nie koniecznie na start gram długo w pokera aczkolwiek przenoszę się z Internetu do życia. A pokerstars to wydaje się całkiem dobra marka. Nie chce tracić pieniędzy na podróbki wolę wydać pieniądze raz A porządnie Ale bez przesady więc myślę że ten zestaw pokerstars 500 zetonow na ich stronie pokerstars store jest bardzo aktraktycjna pozycją
Zestaw (żetony) był słabej jakości karty rewelacyjne żeton dealer super i opakowanie znakomite. Lecz niestety zetony były 3 dziurawe, na większości naklejki z nominalnej były krzywo naklejane na jednym z zetonow to jedna naklejka była naklejona z 7mm od środka. szok. Bardzo mi szkoda mam jeszcze ten zestaw Ale w poniedziałek zwracam. Chętnie bym kupił Monte Carlo zetony bardzo w przystępnej cenie i ciekawe Ale nigdzie niedostępne musiałbym mieszkać w Ameryce.
Chyba zostaje w tym starym zestawie w porównaniu do tego nie jest zły tylko muszę zmienić karty. Tylko w tym pierwotnym zestawie dziwi mnie jedna rzecz. Dlaczego jest 75 białych i 75 niebieskich po co 75 niebieskich? Przypominam jest bez nomiału. Gdybyś mógł mi pomóc i powiedzieć jakie są profesjonalne wartości albo jakie były by najlepsze do tego
Mam tak
50x czarnych
50x zielonych
50x czerwonych
75x białych
75x niebieskich
to może takie sobie spraw
https://holdemshop.pl/62-zestaw-do-pokera-300-z-nominalem-skorzana-walizka.html
a co do nominałów to tak jakoś przyjeło się że:
biały - 1
czerwony - 5
niebieski - 10
zielony - 25
czarny - 100
Dzięki za wszystko. Postanowiłem, że zostanę przy moim starym zestawie zetony są bardzo dobrej jakości A KARTY, karty wymienię. Dzięki za wszystko. Może w przyszłości gdy Polski rynek się wzbogaci to coś kupię.