Ja nie chcę nic mówić, ale to są zagadnienia matematyczne z klasy podstawowej :ayfkm:.
pytanie troche z innej beczki, przy okazji
Jesli villan gra shove to przy liczeniu odsow dorzucam
reszte mojego stacka do puli ktorę mam wygrac sprawdzajac ten shove ?
np
stacki graczy 10$
Ja bet 0,4$
dostaje 3bet 1,6$
gram 4bet 3$
i dostaje shove
1.czyli musze dorzucic 7$ aby wygrac 20$ ?
2.czy musze dorzucic 7$ by wygrac 13$ (to co juz wrzucilem do puli + stack przeicniwka)
1. tutaj potrzebuje 35% equity
2. tutaj 53%
wydaje mi sie ze 1 jest poprawna ale wole sie upewnic
[Ilość którą musisz dorzucić] / [wielkość pot + Ilość którą musisz dorzucić] = equity wyrażone w %
Napisane przez imgoingtomirage
[Ilość którą musisz dorzucić] / [wielkość pot + Ilość którą musisz dorzucić] = pot equity
dzieki
Napisane przez sahalidis
Napisane przez TehGamer
zly nawyk boli przez cale zycieOk, TehGamer, rozumiem, że przy ustalaniu oprocentowania na koncie w banku również posługujesz się oddsami
a gdy kupujesz wódkę w sklepie na rogu prosisz o taką z zawartością alkoholu 2:3...
![]()
az mi sie nie chce ciebie zwymyslac
Napisane przez TehGamer
Napisane przez sahalidis
Napisane przez TehGamer
zly nawyk boli przez cale zycieOk, TehGamer, rozumiem, że przy ustalaniu oprocentowania na koncie w banku również posługujesz się oddsami
a gdy kupujesz wódkę w sklepie na rogu prosisz o taką z zawartością alkoholu 2:3...
![]()
A Ty to na poważnie odbierasz?
Może warto czasem wyluzować... Na dodatek zwymyślać możesz sobie mamę, jeśli Ci na to pozwoli
Napisane przez sahalidis
Napisane przez TehGamer
Napisane przez sahalidis
Napisane przez TehGamer
![]()
Może warto czasem wyluzować... Na dodatek zwymyślać możesz sobie mamę, jeśli Ci na to pozwoli
![]()
to ty bierzesz zbyt powaznie moje posty
Napisane przez TehGamer
Napisane przez sahalidis
Napisane przez TehGamer
Napisane przez sahalidis
Napisane przez TehGamer
![]()
![]()
to ty bierzesz zbyt powaznie moje posty
You got me!
Odpowiedź na pytanie została już udzielona więc proszę nie spamować bez sensu
Pozdrawiam
Napisane przez PyqPyk
Odpowiedź na pytanie została już udzielona więc proszę nie spamować bez sensuPozdrawiam
k
juz nie bede