Napisane przez Strashny
Napisane przez JuelzWicco
Nie wiem jak to ładnie ująć w słowa ale chodzi o to o czym pisał Wojtalenko , jakim prawem ja , wolny człowiek nie moge wydawać pieniędzy na co chce jeśli to nie wyrządza nikomu krzywdy ?Ale Ty wyrządzasz krzywdę milionom rodaków, którzy żyją z Naszych podatków!!!!!!!!!.
Jako Wolny człowiek możesz wydać swoje ciężko zarobione pieniądze na co tylko chcesz, pod warunkiem, że jakiś % z tego co wydasz przekażesz "charytatywnie" na min. partie polityczne, zus , opiekę zdrowotną, więźniów co nie muszą nic robić a spanko i jedzonko mają, bezrobotnych itp.
Twoim obywatelskim obowiązkiem jest pić wódę, jarać papierosy, kupić auto co pali 12l/100 i nie daj boże dożyć 65 roku życia. Takich obywateli nam trzeba. Amen.
Jeszcze obowiązkiem jest chodzenie na wybory i legitymizowanie tego systemu swoją osobą. Na wyborach oczywiście na PO bo jak PiS dojdzie do władzy to obywatele będą zastraszani przez CBA(zamiast Służbą Celną) i będzie ogólnie wielki zamordyzm i żadnej wolności którą z takim trudem nam PO przywróciła po rządach autorytarnych PiS`u. (Nie jestem zwolennikiem ani PiS`u ani PO, ale nie lubię hipokryzji)
Nie owijając w bawełnę twierdzę , że Pokerzyści są(będą?) w Polsce prześladowani.
Ps. Wiecie, że Kapica należał do Unii Wolności?