.
Chcecie pisać że wasz użytkownik wygrał duży turniej?Pewnie tak,no to ja już sie pakuje.
Blog w którym chciałbym pokazać wam i udowodnić na własnej osobie że wszystko jest możliwe jeżeli jesteśmy w stanie w całości się temu poświęcić. Jeżeli mi się to uda, możesz być pewny że Tobie też!
Zaczynam od samego dna i chcę osiągnąć marzenia która sobie postawiłem. W tej chwili największym z nich jest wyjechanie do Pardubic, między innymi to mnie skłoniło to stworzenia tego bloga.
https://polska.pokerstrategy.com/forum/thread.php?threadid=32206 9" rel="nofollow ugc" target="_blank">Scibek's Story
Blog istniejący już dłuższy czas przedstawiający przygody gracza SnG turbo 180os. Jak można łatwo zauważyć moje aktaulizacje występują średnio raz na miesiąc. Jest to spowodowane tym że stwierdziłem, że lepiej zamieścić informacje z całego miesiąca w jednym obszernym poście i zmusić czytelnika do wysiłku ;). Dodatkowo sporo zdjęć związanych zarówno z pokerem jak i z ciekawymi wydarzeniami z życia. Nie brakuje także tematyki związanej z rozwojem osobistym i siłownią
Napisane przez jeneral86
Boom, przedłużamy rejestrację o 3 dni.
![]()
Nie ma to jak zmieniać reguły gry, w trakcie gry. Soooooo pokerstrategy.com
Witaj fenekzgavry,
Reguły się nie zmieniły. Po prostu postanowiliśmy przedłużyć okres, w którym np. nowi blogerzy będą mogli się zgłosić do zabawy.
Nie szukaj dziury w całym.
Pozdrawiam,
jeneral86
Napisane przez jeneral86
Witaj fenekzgavry,Reguły się nie zmieniły. Po prostu postanowiliśmy przedłużyć okres, w którym np. nowi blogerzy będą mogli się zgłosić do zabawy.
Pozdrawiam,
jeneral86
Jak przegram, to Was przeczołgam po wszystkich sądach.
pozdrawiam
Napisane przez fenekzgavry
Napisane przez jeneral86
Witaj fenekzgavry,Reguły się nie zmieniły. Po prostu postanowiliśmy przedłużyć okres, w którym np. nowi blogerzy będą mogli się zgłosić do zabawy.
Pozdrawiam,
jeneral86Jak przegram, to Was przeczołgam po wszystkich sądach.
pozdrawiam
SNG- ryba
No to i ja się zgłoszę. Relacja z Pardubic była już u mnie dwa razy, może będzie też trzecia szansa:)
No i fenkazgavry nie możecie wysłać zeby nie było że ulegliście pod groźbami.
Jeden konkurent mniej
Jutro wybije rok odkad prowadze bloga, czesc osob zdazyla mnie poznac.
Kupilem wlasnie bilet do Polski... w jedna strone. Wiecie co macie robic
Pozdrawiam ♠_thumbsup:
Przepraszam za spam ale chciałbym zrezygnować z udziału w konkursie. Nie będę w stanie wziąć udziału w turnieju w podanym terminie, także nie chcę robić niepotrzebnego zamieszania. Może w przyszłym roku
Życzę wszystkim powodzenia :sdrink
@Atalol
Szkoda, ale dzięki za informację i postawę fair :sdrink
Pozdrawiam,
jeneral86
O północy zamknęliśmy rejestrację do promocji.
Teraz wszystko w rękach, piórach... klawiaturach naszych Blogerów!
Powodzenia Panie i Panowie!
Pozdrawiam,
jeneral86