Przejdź do forum
Wyścig do Miliona u...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Wyścig do Miliona ukończony! - 1 010 511,10 $!!!

2,094 Posty
475 Użytkownicy
0 Reakcje
165.9 K Wyświetlenia
Mlyniu
Oldschool Grinder

Hmmm, marnie bo tylko 4$ w satelicie do Sobotniego BB 2,5k na party.... Może w sobotę, nerwy mniej poniosą przy finałowym stoliku :D

Fajna zabawa, od dziś też będę liczył, a więc stan:

4$

mazaq
PokerStrategist

5k GP Freezeout @ bet365

26/281
=
42$

mazaq
PokerStrategist

25k GTD R/A

105/1081
=
38$

ssspeeder
PokerStrategist

no to i ja sie w koncu pochwale zwlaszcza ze po dzisiejszym dniu mam czym _biggrin: _biggrin:-wygralem 12 500$ prize package do wpt cypr na fulltilt poker,najpierw wygralem token o wartosci 26$ do wykorzystania na jakies satelitki,potem zagralem w satelicie do wpt cypr 322$ qualifier to wpt prize package 12 500$ i wygralem wejscie do tego turnieju kwalifikujacego do wpt cypr,czyli moglem juz wyplacic te 322 dolce lub grac o 12 500 package do wpt cypr,szczerze mowiac myslalem o scashowaniu tego-to bylo wczoraj ale pomyslalem: aaa zobacze ile bedzie ludzi i ile miejsc premiowanych jak duzo ludzi a malo miejsc to scashuje, a dzis mialem taki zapiernicz ze zapomnialem sprawdzic jak tam z miejscami i ewentualnie wyrejestrowac sie. I TERAZ NAJLEPSZE: bylem tak zajety ze przyjechalem do domu ponad poltorej godz od rozpoczecia turnieju _cry:,szybko odpalam fulltilta patrze a tu zostalo mi 1200 stacku i bylem 33 na 33 pozostalych w turnieju graczy, blindy bodajze 80/160 isredni stack kilka tysiecy a najwyzszy kilkanascie tys. No to mysle- lipa juz po zawodach- ogolnie bylo 66 wejsc i tylko 2 miejsca premiowane packagem, z moim superstackiem nie mam szans na te miejsca,ale co tam- gram. Druga reka od mojego przyjscia ATo,patrze- dwoch limperow reszta pas ja na cutoffie chyba, nie ma co sie czaic- allin dobre deadmoney w pocie,blindy pasuja, pierwszy limper call drugi pas i ten pierwszy pokazuje KK- O MOJ BOZE! flop xAT i potem tez bez krola - pieknie no to mam juz 2500-32 stack _biggrin:.Potem przez caly turniej bylem na koncu stawki lub w jej poblizu ale wciaz w grze- 3200 stacku,4000,ponad 5,6 zgroszem w koncu jakies podwojenie -11500 a najwiekszy stack w tym momencie 34000,caly czas agresja czasami dla zmylki 3 bet(wszyscy mysla ze monster a ja mam K9)potem stol finalowy ofcourse jako ostatni stack,i tak dotrwalem do ostatniej 5ki i wtedy znow podwojenie i jestem 3i na 4ech typa,za jakis czas alliny i wyrzucam goscia z turnieju i zostaje na stole jako 3i z 50 000 stacku a moi oponenci 70 000 i 72 000,blindy 800/1600 mysle: no to teraz beda grac przeciwko mnie,ale teraz moge powalczyc, po paru rozdaniach(wciaz moja agresja-alliny i te sprawy _biggrin: )stacki wyrownane,potem jeden gosc zaczal uzyskiwac coraz wieksza przewage,a ja wskoczylem na drugie miejsce i trzymalem kilka tys. przewagi w porywach do kilkunastu nad trzecim graczem.I 2 ostatnie rozdania:ja AQ przodownik jakis mini raise ja allin i goscie pasuja,mam znow przewag 6-7tys. nad trzecim i dostaje AK na bigblindzie w tym momencie 3ci stack allin ,przodownik pas a ja mysle- to jest moja szansa,woz albo przewoz!!!-call,gosc pokazuje AQoff- flop i pozostale streety mu nie pomogly,W Y G R A L E M!!!!!!!!!!!! Z tego wszystkiego zapomnialem zrobic screena ale zalaczam wyniki z pokerlabs i sharkscopa,lacznie z moimi innymi sukcesami razem cos kolo 16-17tys wygranych: ,
p.s. Wciaz nie wierze i nie wiem jak to mi sie udalo _cool: _confused: _confused:

mazaq
PokerStrategist

WOW, gratulacje !
Wyjazd na Cypr - miła sprawa :P

ssspeeder
PokerStrategist

dzieki tylko teraz nie wiem co mam robic-na ftp gralem dopiero 2 dni,w lobby kasjer nie ma nic ze mam ten package,na maila nic nie dostalem-musze gdzies napisac czy co? :f_confused:

kNoq001
PokerStrategist

moze napisz do ich suportu i sie zapytaj "Panie, o co kutwa chodzi?!"

ssspeeder
PokerStrategist

he he napisalem,teraz mnie odsylaja z jednego departamentu do drugiego, o co chosi? jak poczytalem na ich stronce o tej wygranej to okazuje sie ze transport na ten cypr we wlasnym zakresie,myslalem ze package to package wszystko w cenie,czy to moze normalne jest? dla mnie lekka żenada _confused:

mazaq
PokerStrategist

to bierz kase ;p

krzyziu1
PokerStrategist

To jest wiadomość automatyczna wysłana z serwisu Full Tilt Poker.

Turniej w serwisie Full Tilt Poker #102076772 Daily Dollar Rebuy NL Hold'em
Wpisowe: $1.00
3179 graczy
Łączna pula nagród: $10395.00
Data rozpoczęcia: August 6 3:15 PM ET

Witaj, krzyziu

Zająłeś 5th miejsce w turnieju.
Do Twojego konta została dodana kwota $519.75.

Za uczestnictwo w tym turnieju zdobyłeś punkty leadreboard
Aby sprawdzić obecny stan punktów leaderboard, użyj przycisku "My promotions" w oknie "Cashier"

Gratulujemy!
Dziękujemy za udział.

Moj pierwszy taki sukces w tak duzym turnieju. Jeden rebuy i addon wystarczyl do zajecia tego miejsca.

Turniej gralem 7 godz (masakra najdluzej jak do tej pory) i od samego poczatku dobrze szlo caly czas powyzej sredniej. Dwa razy przyfarcilem dzieki czemu gra byla latwiejsza. Ogolnie jestem bardzo zadowolony ze swojej gry a przede wszystkim z utrzymania koncentracji przez tak dlugi czas. Wreszcie dostawalem co jakis czas mocne rece ktore umozliwialy gre. Turniej gdzie najwiecej razy mialem AA a przytym dwa razy wyrzucalem ludzi z KK.

Pozdro

Endurx
PokerStrategist

moje serdeczne gratulacje krzyziu, świetny wynik nie łatwo jest tyle godzin grać i nie odwalić głupoty jakiejś szkoda że wpisowe to niebyło jakieś 5$ wtedy była by naprawde potężna kaska ale i tak jest niezła

ssspeeder
PokerStrategist

mazaq napisał
to bierz kase ;p

sek w tym ze nie da rady,musze grac event nie mozna tego scashowac,ale dostalem juz maila z gratulacjami ,na konto pokerowe wplynelo 500$ kieszonkowe na wyjazd, pieciogwiazdkowy hotel dla dwoch osob all inclusive na 8 dni zarezerwowanydla mnie _biggrin: _biggrin:,takze pozostalo potrenowac live i przywiezc worek pieniedzy z cypru _cool: _biggrin:

kNoq001
PokerStrategist

hehe no to niezle xD tak wiec powodzenia na cyprze i musisz pomnozyc te 12k$ ;p

pablo21zs
PokerStrategist

speeder powodzenia na Cyprze!!!
jak wrócisz zdaj nam relacje na forum:D

pozdrawiam

i porob foty :) gl

kNoq001
PokerStrategist

w ogole, nie chcesz zebym z Toba pojechal? :D :D :D

ssspeeder
PokerStrategist

Dzieki serdeczne wszystkim za graty,chcialbym przywiezc troche drobnych z cypru ale tak naprawde to nie wierze w to-bede szczesliwy jak dojde chociaz do ostatniego platnego miejsca,boje sie ze na takim turnieju to same KOZAKI beda, :f_biggrin: a ja malutki fish, :f_cool:, ale fajnie bedzie reprezentowac pokerstrategy i oczywiscie sprobuje powalczyc _biggrin:,

kNoq001
PokerStrategist

w ogole kiedy ten caly turniej?

ssspeeder
PokerStrategist

Zaczyna sie 6go wrzesnia i ma trwac do 12go, a hotel niby mam od 4go do 13go

mazaq
PokerStrategist

porób zdjęcia jakieś :D