Przejdź do forum
Wykresy za kwiecień

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Wykresy za kwiecień

46 Posty
36 Użytkownicy
0 Reakcje
4,338 Wyświetlenia

Wykresy za kwiecień GO GO GO - zacznę temat już po raz drugi, szkoda tylko, że bez super wyniku :D

Przez większość miesiąca grałem na Bossie:

~~ +€23

W kwietniu mało grałem, bo raz straciłem 3 dni przez wyjazd na koncert (który jeszcze się nie odbył, bo to było 10 kwietnia), potem miałem 2 kolokwia, teraz zaraz trzecie, dlatego mało grałem. Dodatkowo raz próbowałem zanadto multitabling'u, co fatalnie się odbiło na grze - jednocześnie tam dostałem downswinga i ten moment dobrze widać na wykresie. Potem grałem już 4-6 stołów, bez Turbo, grałem praktycznie na 100% swoich możliwości.
Do tego jeszcze będzie z €200-220 z RB.

Dosłownie 3 dni temu wyniosłem się jednak z Bossa na Entraction, pierwsze 2 sesje bardzo ładne, było już +€182.85, dziś niestety lekko ponad 3 BI na minus.

+€20.18

Z gry: ~~ +€43.18 (praktycznie break even ;/ )
Rakeback: ~~ +€200

Cele na maj:
- tu będzie już dużo czasu na grę - zagrać przede wszystkim dużo rozdań
- postarać się zająć jakieś miejsce w Rake Race i dzięki temu zgarnąć jeszcze więcej kasy, ale...
- ...ale nie za wszelką cenę! (czyt. grind 6 stołów, bo tak próbowałem dzisiaj i na wykresie widać co się stało) - zasadniczo 4 stoły DOBREJ gry - winrate przede wszystkim
- przeczytać do końca książkę SSNL i jeszcze się trochę doszkolić

45 odpowiedzi
TehGamer
PokerStrategist

ja lipsk w kwietniu

ozi
ozi
PokerStrategist

4 dni grania - first depo rush ;d

KudlatyPL
PokerStrategist

Slabo :evil:
Plus ok $180 bonusu i rakecacku

TehGamer
PokerStrategist

winrate z rakebackiem jest jak dlugosc ch* z kregoslupem ; )
pozdro wafflecop

NL25 FR, ten spadek na końcu to shot na NL50 :f_thumbsup: xD

NL10 - 15k rąk +353,48$ 23,7 bb/100

95% to nl50 na entraction

Niezly finisz. -,- NL50 fr

RotakesMan
Elite Grinder

nl10sh na Party, 16 stolików... mało grałem ale skutecznie :f_thumbsup: Gra się naprawdę przyjemnie od kiedy podniesiono minimalny buy-in :f_ugly:

MuskTfujWruk
Oldschool Grinder

Napisane przez RotakesMan

nl10sh na Party, 16 stolików... mało grałem ale skutecznie :f_thumbsup: Gra się naprawdę przyjemnie od kiedy podniesiono minimalny buy-in :f_ugly:

kurde naprawde nie rozumiem jak mozna grac dobrze na 16 stolikach SH :D
wytlumacz mi to ktos :D .... grasz calkowicie schematycznie ? ze statystykami czy bez?

ozi
ozi
PokerStrategist

Aż zrobię update mojego kwietnia

RotakesMan
Elite Grinder

MuskTfujWruk nl10sh jest tak specyficznym limitem, że można śmiało grać schematycznie :f_ugly: jednak tak gram tylko na fishów. Regów mam oznaczonych i przy każdym rozdaniu z nimi wspomagam się statystykami :f_thumbsup: To wystarcza, aby mieć przyzwoity wynik :f_cool:

NumberOne1
Elite Grinder

jako, że ostatnio przeprowadzilem sie do stolicy i zanim znalazłem robote (jeszcze niepewna sprawa) miałem troche czasu wolnego i pare $ (koło 300) żeby pograć w poka. Akurat udało mi się złapać upa..

btw. swoja droga jak ktos chce pograc blindy 1/1 w Wawie cash to ogranizujemy czasami jakies stoliki.

Uploaded with ImageShack.us

Miesiąc generalnie ch... :facepalm: 10 dni grania odpadło przez święta a w dodatku ostatnie kilka dni to porażka :facepalm:

Ale na szczęście na + ;)

Napisane przez Saubon

Uploaded with ImageShack.us

Miesiąc generalnie ch... :facepalm: 10 dni grania odpadło przez święta a w dodatku ostatnie kilka dni to porażka :facepalm:

Ale na szczęście na + ;)

Co Ty grasz?

Napisane przez EndWgw

Co Ty grasz?

sng mtt i mtt ;)

malarz1990
PokerStrategist

Miesiąc generalnie ch... Facepalm 10 dni grania odpadło przez święta a w dodatku ostatnie kilka dni to porażka Facepalm Ale na szczęście na +

bez przesady:P

ja to miałem lipe włączając FTP na którym w maju nie zagram:)

Napisane przez malarz1990

bez przesady:P

ja to miałem lipe włączając FTP na którym w maju nie zagram:)

Nie jest najgorzej, ale mogło być tak jak w marcu. A nie właśnie kurwa jebana mać odpadłem po nieprzespanej nocy na 13 miejscu z 3.3r 40k gtd po 15tu deepach w tym miesiącu i zawsze miejsca od 10 do 50 za jakiegoś grosze, JA PIERDOLE!

Btw, FTP is rigged.