Przejdź do forum
Wygralem Drive The ...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Wygralem Drive The Dream Finalowa Satelite!

131 Posty
87 Użytkownicy
0 Reakcje
17.4 K Wyświetlenia

Napisane przez SeBiX7
na tym dyplomie czy co to jest jest napisane że może skeszować, ale nie widze na ile :rolleyes:

czek bimbale :facepalm:

bolek147
PokerStrategist

on ma do wyboru albo Astona

albo 150k$

osobiście wybrałbym 150k$

SeBiX7
PokerStrategist

Napisane przez Miqlas

Napisane przez SeBiX7
na tym dyplomie czy co to jest jest napisane że może skeszować, ale nie widze na ile :rolleyes:

czek bimbale :facepalm:

dzieki :facepalm:

Jesli nie ma prawa jazdy, a to zadna frajda miec taki car to mysle ze lepiej byloby 150k bo wziac samochod, potem staras sie tu sprzedac w Polsce to kupa straconego czasu a tak to izi cash i kupi sobie yariske i bedize cwiczyl <rotfl> xD Gratulacje :)

A najlepsze jest to że żadnego podatku płacić nie musi i taki uS może mu skoczyć :P

Rodri85PL
PokerStrategist

Napisane przez SeBiX7

Wydaje mi się, że tam jest przy gwiazdec $13x(6?) 000.

Napisane przez harnas00
A najlepsze jest to że żadnego podatku płacić nie musi i taki uS może mu skoczyć :P

Bo czemu niby? Przecież to nagroda rzeczowa.

Góral za ta woja nagrode za 3 miejsce w Ept Londyn też nie musiał płacić podatku.

Teges
BlackMember

Ja bym wolał furke, za 150k$ takiej by nie kupił :) Graty!!! Ba gdybym miał rolla z 500k$, odkupiłbym ja... ale nie mam :) :) :). Ale pomarzyć można, Twoje marzenie chłopie pewnie się spelnilo, teraz Lambo od * ;).

TimotheeS
Elite Grinder

Napisane przez Teges
Ja bym wolał furke, za 150k$ takiej by nie kupił :) Graty!!! Ba gdybym miał rolla z 500k$, odkupiłbym ja... ale nie mam :) :) :). Ale pomarzyć można, Twoje marzenie chłopie pewnie się spelnilo, teraz Lambo od * ;).

Lambo ja biorę :P
Nie można mieć wszystkiego :D

dragoste
PokerStrategist

Ej ej ej, ja wygrywam Lambo.
Już za kilka godzin będzie moje. :D

Ciekawe kiedy Hero topicu się odezwie. ;> Ale pewnie nie prędko. Aczkolwiek teraz to szybko dojedzie do domu. :D

TimotheeS
Elite Grinder

Izi, dajcie mu czas :)
Pewnie jutro/pojutrze się pojawi :)

Wojtalenko
Oldschool Grinder

Napisane przez KlevZorek
Hi Marek

I hope you received the Information Pack OK.

Just to let you know: We should have another Polish player attending the Event, and also Polish-speaking staff member from PartyPoker J
Kind Regards

Lucinda KalinskiVIP & Events Assistant Manager

HAHAHA POWIEDZ ZE TO BYLES TY XDDD

nie niestety nie ja :)

raas1337
Poker Player

Napisane przez KlevZorek
Obiecalem dziewczynie ze ja wezme bo wyjazd do Londynu jest oplacony wraz z osoba towarzyszaca wiec do pazdziernika mnie chyba nie rzuci;D

No to już znalazłeś żonę xD

Wielkie gratulację :D

Witam i Gratuluję jak tylko się da. Jesteś GOŚĆ!!!

Ten wyczyn potwierdza po raz kolejny, że Polacy to świetni pokerzyści i że niedługo zdominujemy ten rynek!!!!

Jesteś de beściak!

Pozdrawiam

Już kilka miesięcy temu wpisując się w tym temacie w Ciebie wierzyłam, że wygrasz :) Jestem pod ogromnym wrażeniem. Moje gratulacje. :f_thumbsup:

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Rzeczywiscie potrzebowalem troche czasu zeby ogarnac co sie wlasciwie stalo. Dziekuje wszystkim za te wspaniale komentarze!

To byla niesamowita przygoda... i chyba nadal nia jest;) Oczywiscie biore kase. W srode egzamin z prawa jazdy (tym razem postaram sie nie zaspac... hahaha) jezeli sie uda zdac kupie cos uzywanego zeby nie rozwalic od razu jakiegos cacka:P

Mialem sporo czasu aby poczytac o stretgii i wziac lekcje u masterjariego ktorego serdzecznie pozdrawiam. Zdaje sie, ze chyba warto bylo sie przylozyc do nauki:)

Jest jeszcze jedna osoba ktorej zawdzieczam kilka wygranych rak w londynie. Dzieki Timothees, za poswiecenie mi swojego czasu (udalo mi sie go dorwac dzien przed Londynem w Katowicach i porozmawiac o strategii). Jestes wielki!

TimotheeS
Elite Grinder

Yoooooooo!!!!!!

Wiedziałem że ich tam zmieciesz! ;)

Daj znać, jak będziesz miał czas na ten bro w najbliższym czasie ;)
Teraz to TY jesteś wielki, nikt inny _thumbsup:

Pozdro!

Pokazałeś że brązowy też może :P

A1varo
Poker Player

posting in epic thread!!
Graatz! _ugly: _ugly: _ugly: _ugly: _ugly: _ugly:

niesamowity wynik

gratulacje

Jak juz nieco ochloniesz to opisz jak tam sytuacja na stole finalowym wygladala i ogolnie caly wyjazd do Londynu
Mysle ze wszyscy sa ciekawi