Napisane przez SeBiX7
na tym dyplomie czy co to jest jest napisane że może skeszować, ale nie widze na ile![]()
czek bimbale
Napisane przez SeBiX7
na tym dyplomie czy co to jest jest napisane że może skeszować, ale nie widze na ile![]()
czek bimbale
Napisane przez Miqlas
Napisane przez SeBiX7
czek bimbale
![]()
dzieki
Jesli nie ma prawa jazdy, a to zadna frajda miec taki car to mysle ze lepiej byloby 150k bo wziac samochod, potem staras sie tu sprzedac w Polsce to kupa straconego czasu a tak to izi cash i kupi sobie yariske i bedize cwiczyl <rotfl>
Gratulacje
Napisane przez SeBiX7
Wydaje mi się, że tam jest przy gwiazdec $13x(6?) 000.
Napisane przez harnas00
A najlepsze jest to że żadnego podatku płacić nie musi i taki uS może mu skoczyć![]()
Bo czemu niby? Przecież to nagroda rzeczowa.
Ja bym wolał furke, za 150k$ takiej by nie kupił
Graty!!! Ba gdybym miał rolla z 500k$, odkupiłbym ja... ale nie mam
:). Ale pomarzyć można, Twoje marzenie chłopie pewnie się spelnilo, teraz Lambo od * ;).
Napisane przez Teges
Ja bym wolał furke, za 150k$ takiej by nie kupiłGraty!!! Ba gdybym miał rolla z 500k$, odkupiłbym ja... ale nie mam
![]()
:). Ale pomarzyć można, Twoje marzenie chłopie pewnie się spelnilo, teraz Lambo od * ;).
Lambo ja biorę
Nie można mieć wszystkiego
Ej ej ej, ja wygrywam Lambo.
Już za kilka godzin będzie moje.
Ciekawe kiedy Hero topicu się odezwie. ;> Ale pewnie nie prędko. Aczkolwiek teraz to szybko dojedzie do domu.
Napisane przez KlevZorek
Hi MarekI hope you received the Information Pack OK.
Just to let you know: We should have another Polish player attending the Event, and also Polish-speaking staff member from PartyPoker J
Kind RegardsLucinda KalinskiVIP & Events Assistant Manager
HAHAHA POWIEDZ ZE TO BYLES TY XDDD
nie niestety nie ja
Napisane przez KlevZorek
Obiecalem dziewczynie ze ja wezme bo wyjazd do Londynu jest oplacony wraz z osoba towarzyszaca wiec do pazdziernika mnie chyba nie rzuci;D
No to już znalazłeś żonę
Wielkie gratulację
Witam i Gratuluję jak tylko się da. Jesteś GOŚĆ!!!
Ten wyczyn potwierdza po raz kolejny, że Polacy to świetni pokerzyści i że niedługo zdominujemy ten rynek!!!!
Jesteś de beściak!
Pozdrawiam
Już kilka miesięcy temu wpisując się w tym temacie w Ciebie wierzyłam, że wygrasz
Jestem pod ogromnym wrażeniem. Moje gratulacje.
Rzeczywiscie potrzebowalem troche czasu zeby ogarnac co sie wlasciwie stalo. Dziekuje wszystkim za te wspaniale komentarze!
To byla niesamowita przygoda... i chyba nadal nia jest;) Oczywiscie biore kase. W srode egzamin z prawa jazdy (tym razem postaram sie nie zaspac... hahaha) jezeli sie uda zdac kupie cos uzywanego zeby nie rozwalic od razu jakiegos cacka:P
Mialem sporo czasu aby poczytac o stretgii i wziac lekcje u masterjariego ktorego serdzecznie pozdrawiam. Zdaje sie, ze chyba warto bylo sie przylozyc do nauki:)
Jest jeszcze jedna osoba ktorej zawdzieczam kilka wygranych rak w londynie. Dzieki Timothees, za poswiecenie mi swojego czasu (udalo mi sie go dorwac dzien przed Londynem w Katowicach i porozmawiac o strategii). Jestes wielki!
Yoooooooo!!!!!!
Wiedziałem że ich tam zmieciesz!
Daj znać, jak będziesz miał czas na ten bro w najbliższym czasie
Teraz to TY jesteś wielki, nikt inny ♠_thumbsup:
Pozdro!
niesamowity wynik
gratulacje
Jak juz nieco ochloniesz to opisz jak tam sytuacja na stole finalowym wygladala i ogolnie caly wyjazd do Londynu
Mysle ze wszyscy sa ciekawi