Kara to bezguście. w odcinkach ESPN ubierała się jak stara baba. nie liczyłbym na to
Napisane przez marcinkssosw
Witam posiada ktoś linki, może ktoś nagrywał wczorajsze zmagania na final table ?
Podpinam się pod to pytanie.
Napisane przez Ikcero
Tu możecie oglądać powtórkę wczorajszego dnia
prywatne u mnie
Napisane przez ChaosuPL
Napisane przez Ikcero
Tu możecie oglądać powtórkę wczorajszego dnia
prywatne u mnie
u mnie również
Jak ktoś wykupił za te 3e transmisje na ESPN to tam możecie sobie obejrzeć klikając na ON DEMAND
Ktoś ogląda tych prosów?
wczoraj oglądałem jednym okiem, dzisiaj pewnie też się tak skończy, więc nie mam zadużo do powiedzenia, jednakże się wypowiem
Napisane przez shovi
Ktoś ogląda tych prosów?![]()
wczoraj oglądałem jednym okiem, dzisiaj pewnie też się tak skończy, więc nie mam zadużo do powiedzenia, jednakże się wypowiem
![]()
Cz shovi :fdrink
Klikasz coś jeszcze, czy Twoja kobieta zajmuje Ci cały czas? Byśmy się na jakieś przerzucanie żetonów ustawili, a nie się ukrywasz, nie wiadomo gdzie.
Jestem już magistrem! Obecnie bezrobotnym i ten stan się utrzyma przynajmniej do końca tego roku, bo regeneruję głowę po studiach...
Co do grania, to poker w tym kraju nielegalny, więc nie gram onlajn - ale kupuję złoty status, żeby mieć dostęp do filmików
Ale przerzucanie żetonsów przy piwku jak najbardziej - tylko nie wiem, kiedy teraz będę w Łodzi... jak coś, to dam znać odpowiednio wczesniej, może się coś wykombinuje z kilkoma osobami
Czy gra jeszcze (i który to) gość, którego przygotowywała do FT Vanessa Selbs? Tylko to wyłapałem z wczorajszej transmisji, a że jej nie lubię to jemu nie życzę GL